Timeregistrering

Spar tid med effektiv timeregistrering
Visma.net Time

Smart timeføring på nett og mobil

Registrering av timer, overtid og fleksitid har aldri vært enklere. Med Visma.net Time fører ansatte sine timer digitalt, på mobil og nett, og ledere godkjenner like enkelt. Timene går automatisk inn i lønnssystemet. Visma.net Time fungerer i tospann med fraværsløsningen Visma.net Absence, slik at du har full kontroll på dine timer både på og utenfor jobb i ett og samme brukergrensesnitt.

  • Før timer på nett og mobil
  • Full oversikt over registrerte timer og timer til gode
  • Korrekt lønnsutbetaling, på korrekte lønnsarter

Kontakt oss om Visma.net Time


  
Hvorfor velge Visma.net Time?

Visma.net Time gjør det enkelt å registrere arbeidstid. Uansett om din bedrift opererer med fastlønn, timelønn eller eller begge deler. Under ser du noen av grunnene til at timeføring ikke behøver å være en irriterende tidstyv. 


Timeregistering på 1-2-3

Registrer alle typer timer på nett og mobil. Fastlønnede behøver kun å registrere avvik, hvis det er ønskelig.

Godkjenning på farten

Ledere godkjenner timelister direkte på mobilen eller på nett - og har full oversikt over ansattes timer.


timeregistrering

Fordeling på prosjekt

Fordel timene på egendefinerte prosjekter. Dermed får din bedrift verdifull informasjon om hva dere bruker tid og ressurser på.

timeregistrering

Automatisk synkronisering med lønnssystemet

Alle godkjente data sendes automatisk fra Visma.net Time til lønnssystemet, med korrekte lønnsarter.

  
Jobb smart med Visma.net Time

Se løsningen i praksis

Med Visma.net Time kan du føre timer når som helst og hvor som helst. I videoen under tar vi deg gjennom de viktigste funksjonene, slik at du kan se hvordan Visma.net Time fungerer i praksis. 

Vil du teste Visma.net Time selv?

Fyll inn skjemaet under for å få gratis tilgang til testbruker.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

  
Visma.net Time og vårt lønn og HR-tilbud

Visma.net Time i våre lønnssystemer

Visma.net Time inngår i våre lønnssystemer, med automatisk utveksling av data mellom Visma.net Time og lønnssystemet. Visma.net Payroll er vårt nettbaserte lønnssystem rettet mot mindre bedrifter, mens Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn er rettet mot mellomstore og store bedrifter. Klikk på lenkene under for å lese mer. 

Timer, fravær, utlegg og godkjenning på ett sted

Når du logger inn på nett for å føre timer, kommer du inn i din brukerprofil. Her har du også tilgang til å registrere fravær, søke om ferie, føre reiseregninger og utlegg, samt godkjenne utlegg, ferie og fakturaer for ledere. Dermed har du alt du trenger på ett og samme sted. Både fravær, timer og godkjenning kan du selvsagt også ta hånd om på mobilen i en egen app. Følg lenkene under hvis du vil lese mer. 
 

  


  

La oss vise deg Visma.net Time!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva Visma.net Time kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

  

Håndbøker

Med våre nettbaserte håndbøker gir du alle ansatte informasjonen de trenger. Håndbøkene er alltid oppdaterte og enkle å administrere.

Les mer om Visma Håndbøker

Kurs og kompetanse

Som Visma-kunde kommer du på innsiden av landets største fagmiljø for lønn og HR, med et bredt kurstilbud av klasseromskurs og nettkurs.

Se vårt kurstilbud

Visma Community

Som kunde av oss får du tilgang til vårt ressursområde for lønn og HR på Visma Community. Her finner du fagnytt, regelnytt, brukertips og andre ressurser.

Sjekk det ut på Visma Community