Kanskje verdens råeste
ERP-system i skyen

Kontakt oss
 

Visma.net vokser i takt med din bedrift

Med Visma.net ERP får du et skybasert forretningssystem som dekker dine behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering, prosjekt, analyse samt lønn og HR. Som kunde i Visma kan du være trygg på at dataene dine er godt beskyttet. Les mer om hvordan vi jobber med it-sikkerhet her.

Visma.net ERP

10 grunner til å velge nettbasert ERP

Gratis guide

En fremtidsrettet løsning

Visma.net er et fleksibelt, komplett og skybasert ERP-system som automatiserer manuelle prosesser og håndterer komplekse, repetitive administrasjonsoppgaver. Løsningen passer for større bedrifter som ønsker reduserte kostnader og sterkere vekst.

Automatiserer Prosesser

Automatisering

Automatiserfakturering og banktransaksjoner, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt, slik at du kan bruke tiden din på verdiskaping.

Lavere kostnader

Lavere kostnader

Reduserer IT- og driftskostnader og ingen tidskrevende oppgradering. Med abonnement er investeringskostnader fjernet og utgifter forutsigbare.

Tilpasset til dine behov

Tilpasset deg

Med et utvalg integrasjoner kan løsningen tilpasses dine behov, men også integrerer med dine eksterne løsninger.

Sikkerhet i skyen

Sikkerhet i skyen

Totrinns-autentisering gir en økt trygghet og garanterer sikkerheten til dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv.

Jobb i sanntidsdata

Jobb i sanntidsdata

Vær oppdatert til enhver tid. Få tilgang til din bedrifts status her og nå. Du får oppdaterte rapporter og dashboards rett på mobilen.

Vær oppdatert

Vær oppdatert – alltid

Med Mobile Manager-appen har du alltid tilgang til nøkkeltall og rapporter. Se dine dashboard samt godkjenn fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær.

Løsningen er alltid tilgjengelig og oppdatert og jeg kan stole på at informasjonen er korrekt. Alle manuelle prosesser er automatisert, noe som kan spare masse tid for både meg og de ansatte.
– Christine Sundell, lønnsansvarlig Gourmetcompagniet AS

La oss snakke om dine muligheter med Visma.net

Ønsker du en demonstrasjon av Visma.net, lurer du på noe om løsningen eller har du andre spørsmål?

Bruker du en av våre løsninger og har spørsmål om support, les mer her. 

Vi trenger ditt samtykke.