Et komplett ERP-system i skyen

Fordi høye mål krever skyhøye løsninger

Kontakt oss
 

Visma.net vokser i takt med din bedrift

Med Visma.net ERP får du et skybasert forretningssystem som dekker dine behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering, prosjekt, analyse samt lønn og HR. Som Visma-kunde vet du alltid at datasikkerheten din er ivaretatt. Les mer om hvordan vi jobber med IT-sikkerhet her.

Visma.net ERP

10 grunner til å velge nettbasert ERP

Gratis guide

En fremtidsrettet løsning

Visma.net er et fleksibelt, komplett og skybasert ERP-system som automatiserer manuelle prosesser og håndterer komplekse, repetitive administrasjonsoppgaver. Løsningen passer for større bedrifter som ønsker reduserte kostnader og sterkere vekst.

 
 
Automatiserer Prosesser

Automatisering

Automatiserfakturering og banktransaksjoner, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt, slik at du kan bruke tiden din på verdiskaping.

Lavere kostnader

Lavere kostnader

Reduserer IT- og driftskostnader og ingen tidskrevende oppgradering. Med abonnement er investeringskostnader fjernet og utgifter forutsigbare.

Tilpasset til dine behov

Tilpasset deg

Med et utvalg integrasjoner kan løsningen tilpasses dine behov, men også integrerer med dine eksterne løsninger.

 
Sikkerhet i skyen

Sikkerhet i skyen

Totrinns-autentisering gir en økt trygghet og garanterer sikkerheten til dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv.

Jobb i sanntidsdata

Jobb i sanntidsdata

Vær oppdatert til enhver tid. Få tilgang til din bedrifts status her og nå. Du får oppdaterte rapporter og dashboards rett på mobilen.

Vær oppdatert

Alltid oppdatert

Med Mobile Manager-appen har du alltid tilgang til nøkkeltall og rapporter. Se dine dashboard samt godkjenn fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær.

De to siste årene har vi hatt en stor digitaliseringsreise. Vi har gått fra å drifte systemene selv, til å gå over til cloudbaserte løsninger. Vi flytter og flytter.
– Tore Lorentzen, IT-sjef Lekang Filter

La oss vise deg Visma.net!

Ønsker du en demonstrasjon av Visma.net, lurer du på noe om løsningen eller har du andre spørsmål?

Bruker du en av våre løsninger og har spørsmål om support, les mer her. 

Vi trenger ditt samtykke.