Uansett om du ønsker å starte det digitale skiftet med ditt regnskapsbyrå, eller ønsker å utvikle det videre, står våre prefererte regnskapsbyrå-partnere klare til å hjelpe deg. De har spesialisert seg på nettopp ditt felt - regnskapsbransjen, kan alt om våre løsninger og står klare for å hjelpe deg å komme i gang med et fremtidsrettet regnskapsbyrå.

 

Exsitec er et ledende IT-rådgivingsselskap som leverer og implementerer økonomi, lønn/HR, CRM og logistikk-systemer, og vi har en dedikert satsning mot Regnskapsbyrå.

Regnskapsbransjen er i endring og den nye teknologien kan bli et konkurransefortrinn for de som klarer å henge med på utviklingen. Vi leverer skreddersydde bransjeløsninger for regnskapsbyråer og shared service. Vårt mål er å gi regnskapsbyråer konkurransefortrinn gjennom effektive forretningssløsninger.

Les mer om Exsitec her

portrait_vitari.jpg

Ta kontakt med

Per Flekstad

Leder Byrå/Shared Services

901 52 228

per.flekstad@exsitec.noCloud Connection har eksistert i over 30 år og består av selskaper både i Norge og Sverige. Vi jobber for at våre produkter, tjenester og løsninger – i kombinasjon med kompetanse og erfaring, gir kundene det ønskede resultat.

Gjennom vår spisskompetanse, våre egenutviklede bransjeløsninger og konsepter tilbyr vi våre regnskapsbyrå kunder muligheten til å rendyrke sitt fagområde.

Les mer om Cloud Connection her

portrait_ob.jpg

Ta kontakt med

Svenn Christian Svendsen

Salgsansvarlig Regnskapsbransjen

908 01 979

svenn@cloudconnection.noAbacus IT AS har lang erfaring med leveranse av ERP systemer til bedriftsmarkedet, bl.a. regnskapsbyråer og deres klienter. Vår spisskompetanse er vår faglige styrke innenfor byråenes arbeidsoppgaver og tilhørende systemverktøy innen ERP, lønn, time og prosjekt.

Vi elsker å bistå kundene til å utvikle seg og ikke minst til å bidra til at våre byråkunder har lange relasjoner med sine klienter.

Les mer om Abacus IT her

portrait_abacus.jpg

Ta kontakt med

Marita Langhol

Partner

982 83 385

marita@abacus-it.noVåre løsninger og tjenester frigjør deg fra manuelle oppgaver, slik at du kan bruke tid på det som skaper merverdi for dine kunder: rådgiving. En dyktig samarbeidspartner på systemsiden kan bli ditt konkurransefortrinn.

Proplan har et dedikert byrå-team med erfarne konsulenter og rådgivere. Sammen løfter vi kundene dine til nye høyder!

Les mer om Proplan her

portrait_proplan

Ta kontakt med

Ørjan Wick

Regionsjef

970 54 999

orjan.wick@proplan.no


 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.