Regnskap - Visma tilbyr ulike løsninger

Regnskap

Regnskapsprogram for små og store virksomheter.

Finn en regnskapsløsning som passer

Uansett om du ønsker å gjøre regnskapet selv eller sette det bort, har vi komplette digitale økonomi- og regnskapsløsninger som passer for deg. Du kan velge ferdige nettbaserte løsninger eller skreddersydde pakker.

Alle våre regnskapsløsninger

Fra Visma-bloggen

Rådgiver: Anders Tetlie

Årsoppgjøret: Frister og utsettelser

| Regnskapsbyrå

Våren er for alvor i anmarsj; fuglene kvitrer, parkene er overfylte av korona-leie ungdommer og Norge er klar for enda en norgesferie. Inne, under press, sitter en gjeng med regnskapsførere og revisorer å jobber med skattemeldinger og offentlig regnskap. I løpet av de siste månedene har jeg snakket med ca 50 regnskapsbyrå om årsoppgjør. Kommer de til å benytte seg at muligheten til å utsette fristen til august?

Les innlegget
Rådgiver: Anders Tetlie

Verdien av et årsoppgjør

| Regnskapsbyrå

Har du fundert over verdien du skaper når du påtar deg ansvaret for årsoppgjøret, skattemeldingen og årsregnskapet? Hva er det kunden da egentlig verdsetter? Og hvem skal egentlig ha gevinsten, nå som teknologi gjør at det manuelle arbeidet forsvinner?

Les innlegget
Kan en pandemi by på muligheter for regnskapsbyrået?

Kan en pandemi by på muligheter for regnskapsbyrået?

| Regnskapsbyrå

Helt ærlig, har du følt deg som hamsteret i hamsterhjulet det siste året? Det er du ikke alene om. Når tok du sist en analyse av ditt byrå og dine arbeidsprosesser? Kanskje en absurd tanke, men takket være pandemien har du nå tidenes mulighet til å avdekke og realisere mest mulig effektivitet og lønnsomhet for både dine kunder og ditt regnskapsbyrå.

Les innlegget