Utviklet for regnskapsbransjen – bygget på erfaring og kunnskap

En bransje i endring gjør at rollen din kanskje aldri har vært viktigere for næringslivet. Bli kjent med verktøykassen som gjør det enklere for byrået ditt å jobbe effektivt og lønnsomt.

 

Accounting NXT 2023 – et arrangement dedikert til regnskapsbransjen

Den 19. oktober treffes vi på Edderkoppen Scene i Oslo for å snakke om regnskapsbransjens fremtid. Meld deg på for en dag med faglig påfyll og inspirasjon.

Agenda og påmelding finner du her

Les mer

 
 

smarte_losninger.jpg

 

Endringer krever omstillingsevne

I tillegg til riktig partner krever en vellykket overgang til nytt system at du evner å omstille deg. Omstillingsevne er derfor helt essensielt for å kunne implementere endringer på en fornuftig og hensiktsmessig måte i bedriften din.

Lær mer om hvordan du lykkes med endringsprosesser i bedriften din.

Last ned sjekklisten

bilde1.jpg

 

handshake-alt.jpg

Vi holder deg i hånden

Vårt Visma-team og våre partnere bryr seg om regnskapsbransjen. Det norske næringslivet opplever stadig nye regler, og derfor trenger vi kompetente regnskapsførere som kan tilpasse seg det digitale skiftet. Ved å raskere kunne effektivisere og forenkle hverdagen for regnskapsbyrået, bidrar du til et sterkere og mer stabilt arbeidsmarked. Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for deg, og holder deg i hånden når du reiser opp i skyen.

Les mer om oss

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.