Visma Global

Et standardisert økonomisystem for små og mellomstore bedrifter

Effektivt og helhetlig økonomisystem

Gjør det enkelt å jobbe med regnskap og økonomi. Ta i bruk nettbaserte løsninger og mobilapper. Visma Global er et smart og effektivt økonomisystem for små og mellomstore bedrifter.

  • Bedre arbeidsflyt og forhåndsdefinerte arbeidsroller
  • Fra totaloversikt til detaljnivå med et par tastetrykk
  • Oversiktlige rapporter i en håndvending

Kontakt oss om Visma Global

Klikk her

 
Ønsker du deg et 100 % nettbasert regnskapssystem med mulighet
for avansert funksjonalitet, anbefaler vi Visma.net ERP.

En brukervennlig standardløsning

Visma Global er en velprøvd standardløsning for økonomi og logistikk som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er svært enkelt å komme i gang og ta i bruk løsningen. Mange fornøyde økonomi- og logistikk-medarbeidere sverger derfor til Visma Global.

Hva får du med Visma Global? 

Din bedrift får en standardløsning som består av økonomi, fakturamottak med godkjenningsflyt og rapportering, samt funksjonsrik logistikk dersom du har behov for det. En av løsningens styrker er forhåndsdefinerte arbeidsroller som veileder deg gjennom bedriftens kjerneområder som bilagsregistrering, ordrebehandling, innkjøpshåndtering og budsjettering.Visma Global er optimalisert for det norske markedet og prosessene kan enkelt tilpasses dine egne arbeidsmønstre og rutiner.

I tillegg har Visma Global en rekke komponenter rettet mot alle ansatte. De kan blant annet enkelt føre utlegg og reiseregninger, godkjenne faktura og rapportere fravær. Det håndteres med nettbaserte løsninger som er intuitive, brukervennlige og tidsbesparende for alle i bedriften.Hvorfor velge Visma Global?

Økonomisystemet er raskt å komme i gang med og enkelt å jobbe i. Derfor er det ingen tilfeldighet at Visma Global har trofaste kunder som har sverget til dette arbeidsverktøyet i en årrekke.

Intuitivt

Jobb i et system som er tilrettelagt for en sømløs brukeropplevelse. Enkelt og intuitivt å lære, bruke og samarbeide i.

Automatisering

Automatiserte prosesser for faktura, betaling og bokføring sparer deg for tid og penger. Bruk ressursene dine på verdiskapning.

Mobilapper

Fra totaloversikt til detaljnivå med et par tastetrykk. Få oppdaterte rapporter og dashboards rett på mobilen.

Rapportering

Full tilgang til nøkkeltall og rapporter, både standariserte og tilpassede, slik at du kan ta smarte beslutninger.

Integrasjoner

Med en stor integrasjonsbank kan løsningen tilpasses dine behov, men også integreres med dine eksterne løsninger.

Logistikk

Hold orden i varehyllen og effektiviser logistikkprosessene mellom bedriften, leverandører og kunder.
- Visma Global er en brukervennlig og helhetlig løsning.

Kjetil Kaldestad, økonomisjef,
Micro Matic Norge AS

- Visma Global er stabilt og rimelig.

Geir Olav Gullberg, økonomiansvarlig,
Stål og spesialtransport AS

- Sømløs integrasjon mellom ERP, lønn og dokumenthåndtering.

Vibeke Veiby, økonomiansvarlig,
Antra AS
Automatisering av dine forretningsprosesser

Visma Global gir deg muligheten til å automatisere hele arbeidsflyten knyttet til både inngående og utgående faktura. Fra fakturamottak til betaling - og fra fakturering til innbetaling.

Følg lenkene under hvis du vil vite mer om hvordan funksjonaliteten fungerer:

Hva vil Visma Global bety for deg?

Moduler og integrasjoner i Visma Global

1

Logistikk

Har du logistikkbehov, vil du med Visma Global effektivisere logistikkprosessene m mellom din virksomhet, leverandører og kunder. Logistikkmodulen har også integrasjoner mot fagsystemer for strekkode, materialstyring og produksjonsstøtte.


2


Rapportering og analyse

Full kontroll på regnskapstall og andre relevante data. Med Visma Global har du og dine kolleger tilgang til et bredt utvalg standardrapporter i løsningen. Du kan også skreddersy egne rapporter i henhold til dine behov.


3

Kasseløsning og nettbutikk

Har din bedrift fysiske utsalg, kan du med Visma Global få integrert kasseløsning med Visma ERP POS. Har du nettbutikk, er Visma Global integrert med nettbutikkløsningen Visma Zpider og en rekke tredjepartsløsninger.


4

Integrasjon med andre systemer

Visma Global har integrasjoner mot et bredt spekter av andre løsninger. Det omfatter både eksterne systemer og en rekke Visma-systemer. Vi har også et sterkt fagmiljø for utvikling av nye integrasjoner. Visma Bizweb, for bedriftsinformasjon og nyhetsovervåkning, er inkludert i Visma Global.


5

Bransjeløsninger

Visma Global kommer i skreddersydde varianter for en rekke bransjer, blant annet byggevarebransjen. Se vår oversikt over samtlige bransjeløsninger her.

Leveranse, pakker og priser

Vi leverer Visma Global i samarbeid med partnerne våre. For deg som kunde betyr det spesialtilpasset rådgivning, oppfølging og support. Vismapartnerne er spesialister på våre systemer og sørger for bistand fra et solid støtteapparat før, under og etter implementeringen.

Se pakker og priser