Visma.net ERP
for eiendom

De beste digitale løsningene inn under én paraply

Regnskapsmotoren du trenger
sammen med Fenistra

devices.svg

Visma.net ERP er den finansielle motoren som holder maskineriet ditt i gang – så du kan eie fremtiden. Løsningen håndterer alle økonomiprosessene deres automatisk, og takket være en tett integrasjon mot Fenistra, kan dataen flyte fritt mellom Visma.net ERP og Fenistra.

 
cloud-icon.svg

En strøken økonomi


Visma.net ERP er en 100 % nettbasert løsning tilpasset større bedrifter med et utvidet behov innen regnskap, fakturahåndtering, prosjekt og lønn. Løsningen er en alt-i-ett-plattform som rigger hele bedriften for å vokse mer – og samtidig administrere mindre. Med et rikt API, kan du alltid koble til de tredjepartsløsningene du trenger.

Les mer om Visma.net ERP

 

Dette er fordelene med Visma.net ERP

Eiendom under én paraply

Visma.net ERP for eiendomsbransjen er integrert mot Fenistra, som fra 2021 er en del av Visma Real Estate. Satsingen er en samling av de beste digitale løsningene for eiendomsbransjen.

Du kan lese mer om Visma Real Estate her.

 

Justering og mva-håndtering

Kombinasjonen av Fenistra og Visma.net ERP gir en unik mulighet til å effektivisere håndtering av blant annet justeringsplikt, mva-håndtering og førsel i regnskapet.

Prosjektregnskap

Prosjektregnskap i Visma.net ERP gir full oversikt over budsjett, inntekter, kostnader og endringer i prosjektet samt mulighet for å registrere timer, kostnader og materialer. De ansatte kan registrere inntekter, utgifter og løpende status i spesifikke prosjekter. Leder får full oversikt over status, kostnader og ROI.

Rapportering

Ved hjelp av tilleggsløsningen OneStop Reporting (også en Visma-løsning), har du full kontroll på rapportering og analyse på tvers av løsningene og bedriften din. Her får du muligheten til å samle all informasjon fra flere datakilder (Fenistra, Visma.net ERP og eventuelle andre) i én og samme rapport. Grensesnittet er enkelt og intuitivt.

Fakturahåndtering og regnskap

All fakturering av leiekontrakter skjer i Fenistra, mens tilleggsfakturering kan skje parallelt i Visma.net ERP. Med et automatisert løp, kan du kontrollere fakturaene og fakturamottaket med bare noen få tastetrykk. Les mer om automatisk fakturering her.

Bankintegrasjon og -avstemming

Du får selvfølgelig full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å logge inn i nettbanken. Visma.net ERP er godt integrert med alle norske banker, noe som gjør at du kan håndtere alle prosessene rett i løsningen.

Hvem samarbeider vi med – og leverer løsningene for oss?

Visma.net ERP leveres gjennom samarbeidspartnerne våre. De dedikerte partnerne våre innen eiendom kjenner bransjen godt, og har lang erfaring innen implementering, oppsett og opplæring av Visma.net ERP – og integrasjonene som følger med.  

 

portrett.jpg

Er du nysgjerrig på noe?

Snakk gjerne med Filip Caspersen, ansvarlig for eiendom og Visma.net ERP. Han kan kontaktes på 995 36 298 eller filip.caspersen@visma.com

Du kan også kontakte oss her

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Vi trenger ditt samtykke.

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.

Vi trenger ditt samtykke.