Regnskaps-
motoren du trenger
sammen med Fenistra

devices.svg

Visma.net ERP er den finansielle motoren som holder maskineriet ditt i gang – så du kan eie fremtiden. Løsningen håndterer alle økonomiprosessene deres automatisk, og takket være en tett integrasjon mot Fenistra, kan dataen flyte fritt mellom Visma.net ERP og Fenistra.

 
cloud-icon.svg

En strøken økonomi


Visma.net ERP er en 100 % nettbasert løsning tilpasset større bedrifter med et utvidet behov innen regnskap, fakturahåndtering, prosjekt og lønn.

Løsningen er en alt-i-ett-plattform som rigger hele bedriften for å vokse mer – og samtidig administrere mindre. Med et rikt API, kan du alltid koble til de tredjepartsløsningene du trenger.

Les mer om Visma.net ERP

 

Dette er fordelene med Visma.net ERP

Alt under ett tak

Visma.net ERP for eiendomsbransjen er integrert mot Fenistra, som fra 2021 er en del av Visma Real Estate. Satsingen er en samling av de beste digitale løsningene for eiendomsbransjen.

Du kan lese mer om Visma Real Estate her.

 

Justering og mva-håndtering

Kombinasjonen av Fenistra og Visma.net ERP gir en unik mulighet til å effektivisere håndtering av blant annet justeringsplikt, mva-håndtering og førsel i regnskapet.

Prosjektregnskap

Prosjektregnskap i Visma.net ERP gir full oversikt over budsjett, inntekter, kostnader og endringer i prosjektet samt mulighet for å registrere timer, kostnader og materialer. De ansatte kan registrere inntekter, utgifter og løpende status i spesifikke prosjekter. Leder får full oversikt over status, kostnader og ROI.

Rapportering

Ved hjelp av tilleggsløsningen OneStop Reporting (også en Visma-løsning), har du full kontroll på rapportering og analyse på tvers av løsningene og bedriften din. Her får du muligheten til å samle all informasjon fra flere datakilder (Fenistra, Visma.net ERP og eventuelle andre) i én og samme rapport. Grensesnittet er enkelt og intuitivt.

Fakturahåndtering og regnskap

All fakturering av leiekontrakter skjer i Fenistra, mens tilleggsfakturering gjør du i Visma.net ERP. Fakturainnboksen i Visma.net ERP ivaretar alle standardiserte behov. Full integrasjon mot Compello løser de mer avanserte funksjonskravene, i tillegg til å håndtere betydelige volum av transaksjoner. Les mer om automatisk fakturering her.

Bankintegrasjon og -avstemming

Du får selvfølgelig full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å logge inn i nettbanken. Visma.net ERP er godt integrert med alle norske banker, noe som gjør at du kan håndtere alle prosessene rett i løsningen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
År

Velkommen til finansmodulen i Visma.net ERP!

Filip tar deg gjennom løsningen.

Start

Velkommen

En oversiktlig meny lar deg raskt navigere til de aktuelle arbeidsområdene.

Forrige
Neste
 

Smart navigering

I søkefeltet kan du enkelt gjøre søk i løsningen på menyvalg, transaksjoner/registre eller filer.

Forrige
Neste
 

Flere firmaer – både enkeltstående og i en konsernstruktur

I firmavelgeren finner du en oversikt over alle selskapene dine. Her kan du enkelt navigere mellom de forskjellige, enten de står oppført i en konsernstruktur eller helt separat fra hverandre.

Forrige
Neste
 

Support i løsningen

Med innebygd chat får du lett tilgang til direktekommunikasjon med Visma sin support.

Forrige
Neste
 

En hjelpende hånd

«Walk Me» er en innebygd veiviser som tar deg gjennom mange av de viktigste prosessene i løsningen. En hjelpende hånd for nye brukere!

Forrige
Neste
 

En hjelpende hånd

«Walk Me» guider deg steg for steg slik at du lærer deg å bruke løsningen mest mulig effektivt.

Forrige
Neste
 

Fleksibelt

Tilpass menystrukturen, innhold, navn og snarveier for å gjøre løsningen mest mulig din egen. Oppsettet kan justeres per bruker, rolle eller basert på tilgangsstyring.

Forrige
Neste
 

Brukertilpasset

Under hvert menypunkt kan du sortere eller favorisere de arbeidsområdene du vil benytte. Det gir bedre oversikt!

Forrige
Neste
 

Brukertilpasset

I alle skjermbilder/arbeidsbilder kan du definere hvilke kolonner du ønsker at skal være synlig. En enkel drag & drop lar deg bestemme rekkefølgen av dataen du ønsker å se, fjerne eller legge til feltene som skal vises.

Forrige
Neste
 

Finans

Systemet hjelper deg med områder innen regnskap og finans, som hovedbok, driftsmidler, bank, valuta, avgiftshåndtering, prosjektregnskap, reskontro, abonnement og periodisering.

Forrige
Neste
 

Automatisering

I alle arbeidsområder er det mange muligheter for å automatisere behandling av data på gitte intervaller og kriterier som du bestemmer.

Forrige
Neste
 

Fakturainnboks

Visma.net ERP automatiserer mottaket og tolking av inngående faktura, uansett format – EHF, pdf eller papir. Om fakturaen skal ut i godkjenningsflyt eller bokføres først, kan du selvfølgelig sette opp regler på.

Forrige
Neste
 

Regelstyrt for å eliminere manuelle prosesser

Sett opp regler for eksempel per leverandør og varelinjer for å effektivisere bokføringsjobben.

Forrige
Neste
 

Rapportering

Vi vet at mange er opptatt av hvilken data du kan få ut av våre tjenester. Derfor følger det med en sett med rapporter i alle arbeidsområder. Du kan også tilpasse disse eller lage dine helt egne.

Forrige
Neste
 

Forespørsler

I tillegg til klassiske rapporter kan du jobbe i dynamiske skjermbilder hvor du enkelt kan gjøre utvalg og filtrere på dine data. Det følger med et sett med forespørsler som kan tilpasses din bedrift. Alternativt kan det bygges egne forespørselsbilder for ditt bruk.

Forrige
Neste
 

Sidepanel

Få en enkel dashboard-visning med muligheter for drilldown på forespørslene dine.

Forrige
Neste
 

Sidepanel

Her har du flere muligheter for hvordan du ønsker å visualisere forespørslene dine, slik at du kan jobbe effektivt med dataen.

Forrige
Neste
 

Sidepanel

Du kan enkelt få tilgang på data helt ned på transaksjonsnivå.

Forrige
Neste
 

Integrasjoner

For at du ikke skal sitte med repetitive oppgaver, er det viktig at systemene dine prater sammen. Med vårt åpne API kan vi integrere systemene dine sammen med Visma.net ERP. Se alle integrasjonene våre her eller kontakt oss for å høre mer om andre mulige integrasjoner.

Forrige
Neste
 

Takk for turen!

Jeg håper du likte guiden gjennom finansmodulen i Visma.net ERP. Lurer du på noe?

Forrige
Kontakt oss i dag

Hvem samarbeider vi med – og leverer løsningene for oss?

Visma.net ERP leveres gjennom samarbeidspartnerne våre. De dedikerte partnerne våre innen eiendom kjenner bransjen godt, og har lang erfaring innen implementering, oppsett og opplæring av Visma.net ERP – og integrasjonene som følger med.  

 

portrett.jpg

Er du nysgjerrig på noe?

Snakk gjerne med Filip Caspersen, ansvarlig for eiendom og Visma.net ERP. Han kan kontaktes på 995 36 298 eller filip.caspersen@visma.com

Du kan også kontakte oss her

 

Informasjon fra våre Partnere

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.