Vil du bli en Visma.net partner?

Visma er opptatt av å skape verdi for kundene gjennom vårt partnernettverk, ved å tilby de beste løsningene innen ERP, HRM og CRM.

Visma har en veletablert partnerstrategi og et stort nettverk med partnere i Norge. Vi ønsker å inngå nye samarbeid og styrke vår satsning. På denne siden finner du informasjon om vårt tilbud til deg som potensiell partner på Visma.net ERP.

Bli en partner

Forretningsområder for Visma Partnere

ERP

Få tilgang til en av de beste skybaserte ERP-løsningene i markedet for større bedrifter. Løsningen inkluderer blant annet funksjonalitet for økonomi, logistikk og prosjektregnskap.

Lønn og HR

Arbeid med en unik portefølje av tjenester som dekker lønn, utlegg og reiseutgifter, ferie og fravær, alt integrert med våre ERP-løsninger.

CRM

Få tilgang til vårt CRM-tilbud SuperOffice Online. Løsningen støtter din bedrift i å finne, vinne og beholde flere kunder på tvers av forretningsområder – fra salg til markedsføring og kundeservice.

Integrasjoner

Få tilgang til toppmoderne API for integrasjon med våre ERP, HRM og CRM løsninger gjennom ett enkelt integrasjonsgrensesnitt.

Hva innebærer det å være en Visma.net Partner?

Samarbeid

Du får muligheten til å jobbe med noen av de beste løsningene i markedet. Visma jobber kontinuerlig med å dele kunnskap via sertifikasjoner, partner community, webinarer og partner arrangementer.

Fordeler

Som Visma.net Partner får du flere fordeler som hjelper deg med å lykkes med kundene dine. Du vil også bli invitert til å delta i markedsføringskampanjer, få tilgang til kurs og få utdelt relevante leads til din bedrift.

Nettverk

Din bedrift blir profilert på vår Finn din partner nettside, som er et verktøy for kunder som søker partnere med de rette ferdigheter, referanser og geografisk tilstedeværelse for å hjelpe dem med å implementere den beste løsningen.

Produkter

Visma tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester gjennom partnernettverket. Vi fokuserer på å være den beste leverandøren av ERP, HRM, CRM, Integrasjoner (API) og Regnskapskontorer.

Bli en partner

Hvis du ønsker å motta mer informasjon om hvordan din bedrift kan bli Visma partner og selge Visma.net-tjenester eller du ønsker å bli en integrasjonspartner, kan du fylle ut skjemaet under.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.