Visma.net ERP for grossist og varehandel

Skap de beste kundeopplevelsene når du har en trygg grunnmur i bunn

Kontakt oss

Markedet er i endring – har du støtten du trenger? 

devices.svg

 

Et nytt marked står for dør: digital handel øker, kundene krever mer og forholdene mellom partene i verdikjeden forandrer seg. I tillegg kommer det nye konkurrenter over alt.


Den nye handelen påvirker hvordan grossister håndterer salg,  vareflyten og forsyningskjeden sin. Du må jobbe smartere for å tilfredsstille godt informerte kunder som har stor valgfrihet, krever rask levering, topp kompetanse og kundeservice. Alt dette samtidig som du må redusere kostnader og ta gode beslutninger i et marked som endrer seg så fort vinden snur.


Skal du utvikle handelsbedriften din, må du investere i ny teknologi og nye systemer for å styrke din konkurransekraft. 

 

Effektiv og heldigital varehandel

Visma.net ERP er en skybasert løsning som er skapt for at du kan håndtere komplekse prosesser innen logistikk og økonomi. Alt i ett system og utviklet for å automatisere. Det er en moderne plattform som gjør det enkelt å integrere også de andre systemene du er avhengig av å ha. Full samhandling!

  • Stålkontroll på vareflyten
  • Høyere produktivitet
  • Forbedret IT sikkerhet
  • Lavere IT kostnader
  • Mer fornøyde kunder
  • Bedre beslutningstøtte
  • Integrasjon i hele verdikjeden
  • Støtter flere land i Norden og Nederland

Bli kjent med Visma.net ERP

Modell

Netthandel

Visma.net ERP er integrert med de fleste netthandelsløsninger og sikrer riktig informasjon om priser og beholdning på nettsiden din. Sørg for effektive leveranser ved å automatisere flyten mellom bestilling, levering, faktura og betaling. La Visma.net ERP hjelpe deg med å satse på netthandel!

Les om hvordan Amundsen Sports driver nettbutikken sin

API og integrasjoner

Din handelsbedrift er garantert avhengig av flere systemer som må kommunisere med hverandre. Det stiller krav til at det finnes et godt API. Visma.net ERP har et velutviklet API og stort økosystem med ferdig integrerte systemer. E-handelsløsninger, fraktsystemer, CRM og ulike lagersystemer er noen eksempler. Dette gir din bedrift fleksibiliteten til å velge de systemene som passer for dere, men som selvfølgelig snakker sammen. 

Bla deg gjennom alle integrasjonene våre

cloudgraph.svg

Suveren salgsstøtte

Har du komplekse eller enkle salgsprosesser? Visma.net ERP håndterer ulike typer salg og fra flere kanaler. Systemet gir full oversikt over alle typer ordre og status (for eksempel tilbud, salgsordre, webordre, restordre og returordre). Kundene dine får riktig pris, språk og valuta, samtidig som selgerne har full kontroll på marginer og tilgjengelighet. Integrer gjerne Visma.net ERP med ditt eget CRM-system!

Les mer om salg

handshake.svg

Beslutninger basert på data

Du trenger gode tilgjengelige data for å kunne ta gode beslutninger i et marked i endring. Ved hjelp av fleksible rapporter, forespørsler og dashboards, vil alle i bedriften få tilgang til relevante data og nøkkeltall. Dette hjelper dere med å ta riktige valg som skaper gode resultater.

Les om rapportering

 

Vi trenger ditt samtykke.