Regnskapsbyrå

 For en mer lønnsom drift

Finn ditt regnskapsbyrå

Vi hjelper deg med regnskapet

Få alt fra bilagsføring til oversiktlige rapporter som viser den økonomiske situasjonen i bedriften din. Vi har 50 regnskapsbyråer i Norge - finn et nær deg.

For regnskapsbyråer

Løsninger for regnskapsbyråer

Vi har løsningene som sikrer effektiv drift og økt lønnsomhet i ditt regnskapsbyrå. Få full oversikt internt, og utvid tilbudet og samarbeidet med dine klienter. 

La oss hjelpe deg med:

Regnskap
Få en god økonomisk oversikt. Fra regnskapsbyrået får du alt fra bilagsføring til oversiktlige rapporter som viser den økonomiske situasjonen i bedriften. Se regnskapstjenestene.

 

Lønn
Vær trygg på at lønn blir gjort riktig. Velg mellom å la Visma utføre det mest nødvendige innen lønn eller få bistand også til andre HR-oppgaver. Se lønnstjenestene.


Årsregnskap
La et regnskapsbyrå ta seg av det viktige årsoppgjøret. Vi utarbeider alle nødvendige dokumenter for deg og leverer et komplett årsregnskap for ditt selskap. Se årsregnskap.

 

Bedriftsøkonomisk rådgivning
Få råd om hvordan du best kan styre bedriften. Våre rådgivere ser på økonomien og den finansielle strukturen og du får konkrete råd til forbedringer. Se rådgivningstjenestene.

Ditt lokale regnskapsbyrå

Visma har 50 regnskapsbyråer rundt om i Norge. På alle lokalkontorene har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innen økonomi, lønn og HR.

Hvorfor velge Visma regnskapsbyrå?

  • Du kan være sikker på at vi har riktig kompetanse fordi vi er et stort regnskapsmiljø.
  • Du kan være trygg på at vi kjenner ditt marked godt fordi vi har lokal forankring over hele Norge.
  • Du kan forvente det nyeste innen teknologi fordi Visma er en ledende leverandør av programvare både til bedrifter og regnskapsbyråer.

Du finner en oversikt over alle lokale regnskapskontor her.


Visma har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Enkelt samarbeid

Ved bruk av et regnskapsprogram fra Visma er det ekstra enkelt å samarbeide med våre regnskapsbyråer. Du får full tilgang til all nødvendig informasjon, og du velger selv hva du tar hånd om på egenhånd og hva du overlater til regnskapsføreren. 

Nettbaserte løsninger:

Tradisjonelle løsninger:

Eksperthjelp når du trenger det

Rådgivning skatt

Skatt er et område med hyppige lovendringer og omfattende praksis fra ligningsmyndighetene. Våre rådgivere har den nødvendige kunnskapen for å sikre at råd og anbefalinger er praktiske og gjennomførbare. Se skatterett her.

Etablere bedrift?

Vi kan hjelpe deg som skal starte bedrift med både riktig etablering og hvordan du skal forholde deg i en oppstartsfase. Som nyetablert bedrift er man i en krevende fase hvor mye av grunnlaget for videre vekst og suksess legges. Se bedriftsetablering her.

Lønn og HR

La våre eksperter ta hånd om lønn og HR og vær trygg på at korrekt lønn betales til tiden hver gang. Våre lønnskonsulenter er oppdatert på alle lover og forskrifter og tilbyr lønnslipper på nett og mobil. Se lønn og HR her.


Hold deg oppdatert

Blogg om regnskap

Ønsker du å holde deg oppdatert innen fagområdet regnskap og skatt? Du finner mange gode artikler om temaet på Visma-bloggen skrevet av våre økonomiske rådgivere og advokater. Følg Visma-bloggen

Regnskapskurs

Ønsker du å styrke din kompetanse innen regnskap og økonomi? Vi tilbyr kurs og kompetanseheving i grunnleggende regnskapsføring, enkel regnskapsanalyse og økt regnskapsforståelse. Se våre regnskapskurs her

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss snart.