Nettbaserte løsninger for regnskapsbyrå

Løsninger for både små og store regnskapsbyråer.

Løsninger for regnskapsførere- og kontorer

Med våre bransjeløsninger for regnskapsbyrå, har du det du trenger for å betjene dine klienter på best mulig måte. Du får full kontroll og oversikt internt, sømløs informasjonsflyt mellom byrå og klient, samtidig som du kan tilby dine klienter en rekke nettbaserte løsninger som forenkler både din og deres hverdag.

Visma eAccounting Partnerprogram

Vi ønsker at byrået ditt skal lykkes med lønnsomme kundesamarbeid i skyen. Derfor har vi laget Visma eAccounting Partnerprogram hvor du får en rekke fordeler og ikke minst marginer på tjenestene du leverer.

Se hva programmet gir deg

Visma Business for regnskapsbyrå

En komplett bransjeløsning med funksjonalitet som understøtter alle de daglige rutinene på ditt regnskapskontor, og det løpende arbeidet mot klientene.

Se hva regnskapsbyrået får med Visma

Fremtidens regnskapsbyrå

For å sikre fremtidig vekst og styrket lønnsomhet i ditt byrå, må tjenestetilbudet og arbeidsflyten tilpasses dagens og morgendagens krav. Lær mer om hvordan ditt byrå kan justere sin forretningsmodell.

Last ned gratis guide

For deg som trenger en regnskapsfører

Samarbeid i Visma eAccounting

Finn en regnskapsfører som kan hjelpe deg, og start samarbeidet i nettskyen. Se oversikt over alle regnskapsførere som tar oppdrag i Visma eAccounting.

Finn regnskapsfører

Visma partner

Visma er opptatt av å skape verdi for kundene gjennom vårt partnernettverk, og vi har per i dag et veletablert partnerapparat i Norge. Her kan du søke opp partner filtrert på landsdel og/eller produkt.

Finn din Visma Partner

Visma Blogg

På bloggen vår deler vi kunnskap og gir deg gode råd. Blant Visma sine ansatte finnes det en enorm mengde kunnskap om teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp og HR. Den kunnskapen har vi lyst til å dele med deg.

Ta en titt på Visma bloggen

Alle våre løsninger

Produkter for regnskapsbyråer:

Visma Approval - godkjenning nett/mobil

Visma AutoCollect - purre-/inkassoløsning

Visma AutoInvoice - sende/motta eFaktura

Visma AutoPay - betalingsformidling

Visma Rapportering - rapporteringsprogram

Visma Severa - prosjektstyring

Visma Webfaktura - faktureringsprogram

Visma.net Expense - reiseregninger, utlegg