Jobbe i Visma

Karriere i Visma

Som Europas ledende softwareselskap kan vi tilby spennende karrieremuligheter innenfor en rekke fagområder

Hvorfor Visma?

Et av Europas ledende softwareselskap

Visma er en av Europas mest raskest voksende tech-konsern med rom for deg til å vokse, både profesjonelt og som individ. Vi leverer programvare som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i både privat og offentlig sektor.

Trygt arbeidsmiljø


Hos Visma jobber du i et raskt og vennlig miljø med stor mulighet til å påvirke. Vi tror at engasjement skapes gjennom utfordringer, sikkerhet og fleksibilitet. Hos oss er du som ansatt en åpenbar del av vår suksess.


Entreprenørdrevet
konsern

Gjennom flere oppkjøp av selskaper hvert år har entreprenørskap alltid en sentral rolle i hverdagen vår. Som ansatt får du rom til å tenke nytt og være proaktiv, muligheten til å vokse og utvikle deg samt plass til å ta stort ansvar.

Work life balance


Hos oss kommer du til å jobbe i et fleksibelt miljø hvor du planlegger din egen tid og hvor Work Life balance blir en naturlig del av hverdagen din.

Erfarne jobbsøkere

Muligheter for erfarne

På utkikk etter en stilling innenfor systemutvikling, prosjektledelse, rådgivning, salg, eller kanskje noe helt annet? Visma tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter.

Se alle ledige stillinger i Visma 

Studenter og nyutdannede

Studenter og nyutdannede

Få en forsmak på arbeidslivet med et Summer Internship, eller få en solid start på karrieren gjennom et av våre program for nyutdannede. Du vil få verdifull og variert erfaring med tett oppfølging.

Les om mulighetene i Visma for studenter og nyutdannede 

Møt noen av våre ansatte

Bli en del av Visma-familien!

Bidra til å utvikle løsninger som betyr noe
Hos Visma blir stemmen din hørt. Vi tror på prinsippet "better together", og at virksomheter bare kan være innovative og fremtidsrettet når alle får ansvar.

Bli en del av en mangfoldig arbeidsplass 
Vi vet at mangfold er en styrke og en fordel - både når det gjelder å tilby bedre løsninger for hele vår kundebase, øke likestilling på arbeidsplassen og fremme en bedre arbeidskultur.

Hjelp oss å bygge en bedre fremtid
Vi tar vårt ansvar for å bygge en bedre verden gjennom teknologi på alvor. Hjelp oss med å legge igjen et grønt fotavtrykk, beskytt menneskerettigheter, støtt lokalsamfunn og innovere smart velferdsteknologi.

Les mer om VismaLivet i Visma 

Hvordan er det egentlig å jobbe i Visma? Kom bak kulissene og se hvilke prosjekter våre ansatte for tiden jobber med på vår blogg.

Besøk Visma-bloggen