Løsninger for en enklere arbeidsdag

Forenkle driften med smarte løsninger for regnskap, faktura, inkasso, innkjøp og fordelsprogram for ansatte.

Velg løsning:

Regnskap

_DSC1977 copy.jpg

En av våre mest populære løsninger for små bedrifter er regnskapsprogrammet eAccounting. Dette er et brukervennlig og rimelig system hvor vi automatiserer regnskap og økonomi slik at du kan bruke tiden på andre ting.

Mer om Regnskapsprogram

Faktura

_DSC2018 copy.jpg

Velg en smidig løsning for fakturering med eAccounting. Her kan du fakturere via app og sende EHF eller eFaktura. Du kan også automatisere hele prosessen fra fakturering til inkasso. Perfekt for enkeltpersonforetak, små aksjeselskap og foreninger. 

Mer om Fakturaprogram

Purring og inkasso

_DSC1934 copy.jpg

Har du kunder som ikke betaler når de skal? Purre- og inkassoløsningen AutoCollect gjør det enkelt å følge opp ubetalte fakturaer.

Mer om AutoCollect

Innkjøp

Foto av mann på lager

Reduser innkjøpskostnadene ved å inngå et samarbeid med Visma. Du får tilgang til noen av markedets beste priser hos over 40 leverandører. Kutt kostnader på kjøp av kontorrekvisita, strøm, mobilabonnement, PCer, flyreiser og mye annet.

Mer om Visma Innkjøpssamarbeid

Fordelsprogram for ansatte

_DSC2088 copy.jpg

Ta vare på medarbeiderne dine med et fordelsprogram og gi hyggelige priser på blant annet mobil, overnatting, drivstoff og strøm. Medarbeiderne får enkelt tilgang til fordelene i en portal med all informasjon om kampanjer og rabatter. Resten ordner vi. 

Mer om Fordelsprogram for ansatte

Starte bedrift?

_DSC2018 copy.jpg

Lær hvordan du starter en vellykket bedrift med våre guider, maler og andre ressurser for nyetablerte bedrifter.

Mer om å starte bedrift