Prosjektstyring

Visma.net Project Management gjør det enkelt å lykkes med prosjektarbeid

Prøv gratis i 30 dager

Hvorfor velge Visma.net Project Management?

Visma.net Project Management er et oversiktlig, skybasert prosjektstyringsverktøy, som gir deg full kontroll på alle faser av prosjektet. Uansett om prosjektene i din bedrift er små eller store, kortvarige eller langvarige. Med Visma.net Project Management får du og dine kolleger en komplett løsning som sparer tid, og gir full oversikt og kontroll på ressurser, tidsbruk og økonomi.
Løsningen er skybasert og tilpasset web, mobil og nettbrett, slik at du kan jobbe hvor og når det passer deg.

Med prosjektstyring, salg, timeføring og fakturering i én og samme løsning, er Visma.net Project Management er det foretrukne verktøyet for prosjektstyring og prosjektarbeid for et stort antall bedrifter i blant annet Norge, Sverige, Finland.

Hvem passer Visma.net Project Management for?

Alle bedrifter som lever av timer, som jobber innenfor kreative bransjer, it- og teknologibedrifter, samt konsulent- og kunnskapsbaserte bedrifter. Løsningen er ikke spesielt tilpasset entreprenørbedrifter eller bedrifter innen bygg- og annleggsbransjen.

Alle i bedriften får innsikt

Få fullt innsyn i organisasjonen din gjennom sanntidsbaserte rapporter. Lag rapporter basert på for eksempel prosjektets lønnsomhet, ressursbruk eller fakturering og inntekter. Rapportene kan legges til et personlig dashbord og distribueres til relevante personer i bedriften.

Et effektivt og smart verktøy for alle i prosjektet

Løsningen kobler sammen salg, planlegging, ressursstyring, timer og kostnader. Dermed har du til enhver tid oversikt over tidsfrister, ressurser og finansiell status.

Du jobber hvor og når det passer deg, på nett eller mobil. Alt foregår i skyen og gir alle prosjektdeltakere tilgang til data i sanntid.

CRM-modul direkte i systemet

Du har all kundeinformasjon samlet på ett sted. Du kan opprette aktiviteter og to-do lister, og har informasjon om aktivitetshistorie, tilbudsfunksjonalitet, salgsprognoser og pipeline tilgjengelig. Med et tastetrykk overfører du tilbud til prosjekt- og faktureringsplan. Du har oversikt over status i de ulike salgsfasene fra leads til salget er signert, samt kontroll på potensielle salg i sanntid.

Spar timer med automatisert fakturering

Fakturagrunnlaget hentes ut automatisk, slik at fakturaen kan sendes med få tastetrykk. Visma.net Project Management støtter timebaserte prosjekter, fastpris-prosjekter og har stor fleksibilitet for ulik prissetting. Løsningen har også støtte for blant annet repeterende fakturering, ulike mva-satser og valutaer, og er integrert med flere ulike regnskapssystem.

Oversiktlig ressursplanlegging

Du har full oversikt over kapasitet på prosjektene dine, og det er enkelt å ta inn eller kutte ned ressurser i tide for å øke lønnsomheten på prosjektene dine. På den måten bruker du ressursene dine best mulig.

Som leder har du full oversikt over utnyttelsesgraden i din bedrift i nåtid og fremtid.

Timeføring gjort enkelt

Timeføring gjør du enkelt på nett eller mobil. Timeføringen oppdateres i sanntid, slik at bedriften til enhver tid har tilgang til oppdaterte tall og oversikt over timer knyttet til ulike kunder og prosjekter.

Reise- og utleggskostnader kan rapporteres samtidig.

Visma.net Project Management gir unike muligheter for oss som er konstant på farten. Oppdatert informasjon om caser, prosjekter og ressurser er tilgjengelig fra enhver nettleser, og timer registreres raskt og enkelt via mobil.

– Jens Petter Reinertsen, daglig leder i Skarpe AS

Les kundehistorien her

Support inkludert
Våre konsulenter er alltid klare til å hjelpe deg dersom du har spørsmål eller opplever utfordringer med systemet. Alle våre supporttjenester, inkludert chat og telefon, er tilgjengelig i løsningen.
Pakker og priser
Visma.net Project Management får du på abonnement, med fleksibilitet og valgfrihet. Det betyr at du kun betaler for det du og din bedrift behøver – ingenting mer.

Se våre pakker og priser
Slik kommer du i gang
Vi leverer Visma.net Project Management i samarbeid med Visma-sertifiserte partnere over hele landet, som sørger for at du får bistand både før, under og etter implementering av løsningen.

Se oversikt over alle Visma-partnere

Få full kontroll på alle prosjektene dine rett fra telefonen din.

Integrasjoner og API

Visma.net Project Management er designet for sømløs samhandling med Visma Business, Visma Global, Visma.net ERP og Visma Lønn. Med Visma.net Project Management kan du også sette opp kalenderintegrasjon med Exchange, Office og Google. Med vårt åpne API ligger alle mulighetene åpne for å bygge nye integrasjoner. Våre kunder har blant annet laget egne integrasjoner med systemene som nevnt under.

Ønsker du en uforpliktende gjennomgang av løsningen, kan du kontakte oss her.

Vi trenger ditt samtykke.