Hvem passer løsningen for

Systemet for deg som fører timer

Severa Project Management er et system for alle som fakturerer timer i prosjekter, og som ikke har lagerførte varer eller avansert logistikk. Det kan være alt fra IT, teknologi og teknologiteknisk konsulentvirksomhet til reklame og markedsføring.

Hører ikke bedriften din hjemme i noen av disse kategoriene? Ta likevel en titt på de ulike fordelene under – og kontakt oss gjerne for en prat om Severa Project Management passer for akkurat deres behov.

 

Konsulenter, ingeniører og arkitekter:

Ressursallokering

Samarbeid på ett sted

Rapporter og nøkkeltall

Produktivitetstrapporter

API

Egendefinerte KPIer

IT-bedrifter og tekniske konsulenter:

Reisegodtgjørelse og utgifter

Kompleks timeregistrering

Fleksibel prissetting

Rollebaserte priser

Egendefinerte KPIer

Medier og kommunikasjon

Salgshåndtering

Google Drive-synkronisering

Samhandling og oppgavehåndtering

 

Hvilken funksjonalitet får du?

 
Ressursjeplanlegging

Ressursplanlegging

Det er oversiktlig å se hvor du må ta inn eller kutte ressurser i tide, slik at du kan øke lønnsomheten. Full oversikt over utnyttelsesgraden, både i nåtid og i fremtid.

Merk at ressurser kan være både brukere og essensielt utstyr.

Salgsverktøy

Salgsverktøy

Du kan følge salgsstatus, opprette aktiviteter for oppfølging og lage tilbud til kunder. Så fort et tilbud er signert, opprettes prosjekt- og faktureringsplan automatisk.

Timeregistrering

Timeregistrering

I Severa Project Management er det enkelt å timeføre på kunde, prosjekt eller internt – enten på desktop eller i appen. Her kan du også legge inn reiseregninger og utlegg.

Fakturering

Fakturering

Støtte til at fakturagrunnlaget hentes ut automatisk, slik at du kan fakturere med få tastetrykk. Dette inkluderer timepris, fastpris, repterende fakturering, ulike mva-satser og valutaer.

Innsikt

Innsikt

Lag dine egne rapporter, basert på for eksempel lønnsomhet, ressursbruk eller fakturering og inntekter. Rapporter og dashboards kan bygges individuelt rundt forskjellige KPIer basert på roller.  Disse kan legges til i dashbordet ditt og deles med kolleger.

 

bilde1-utendors.jpg

«Jo bedre oversikt, desto lettere er det å styre prosjektene og instruere selgerne til å selge inn riktig forventning. Vi kan også ta mer betalt for de jobbene vi gjør!»

– Konsulentleder Runar Sand i Braathe Gruppen

bilde2-kundehistorie.jpg

 

Så raskt får du oversikt

bilde3-kontor.jpg

torkil_Uformell.jpg

Torkild er vår ekspert innenfor tjenesteytende næring, og jobber spesielt med å finne løsninger som passer best for bedrifter som lever av å selge timer. Ta kontakt med han for en uforpliktende prat.

Ja, jeg vil snakke med Torkild

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.