Over 100 000 norske bedrifter får regnskapet sitt i Visma Business. Velg et komplett forretningssystem som kombinerer dyp funksjonalitet med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper.

Vurderer du Visma Business som ditt nye ERP-system? Da er det kjekt å vite at vi i disse dager lanserer neste generasjons Visma Business i skyen – Visma Business NXT. 


NXT står for neste generasjons Visma Business, skreddersydd for mellomstore og store bedrifter som trenger maks ytelse, integrasjoner og funksjoner i skyen.

“Det som er mest fantastisk er å flytte fra gammelt til nytt system på 2 sekunder. Vi kunne fortsette helt der vi slapp uten noe konverteringer. Er det et bilag som er halvveis, kan vi bare fortsette med det i skyen "
Stein Hugo Heske, COO i Addvant AS

Les mer om Visma Business NXT her

 

Bred funksjonalitet og høy brukervennlighet

Forenkler og automatiserer drift og økonomistyring

Brede integrasjonsmuligheterHvorfor velge Visma Business?

Visma business sørger for solid økonomistyring og effektiv drift i både små og store bedrifter. Løsningen er Norges mest populære regnskapssystem, og har gjennom de siste 25 årene blitt levert til tusenvis av norske og skandinaviske bedrifter.

 
Et system du kan stole på

Et system du kan stole på

Visma Business gjør solid økonomistyring enkelt. Maksimér inntektene og reduser ressursbruken.

Automatisering

Automatisering

Slutt med punchingen. Visma Business automatiserer rutiner for faktura, betaling, innfordring og bokføring.

mobilgodkjenning

Godkjenning på nett og mobil

Godkjenn fakturaer på nett eller mobil. Når som helst og hvor som helst.

Fleksibelt og tilpasningsdyktig

Velg en løsning som kan tilpasses. Visma Business kan skreddersys for å imøtekomme dine særbehov.

Snakk med andre systemer

Visma Business er integrert mot en rekke forretningssystemer og bransjeløsninger. Sterkt fagmiljø for nye integrasjoner.

Logistikk

Logistikk

Få full kontroll på lagerbeholdningen. Med skreddersydd logistikk om du behøver det. 

 

Smidig overgang til nytt ERP-system

Å bytte ERP-system er ikke for pyser, og det er mange steg bedriften må gjennom. Med riktig partner på laget kommer du deg enklere gjennom alle stegene.

Slik er reisen steg for steg

Ikon-Forum.svg

Visma Business via ditt regnskapsbyrå?

Visma Business benyttes av ledende norske regnskapsbyråer, og legger til rette for smidig samarbeid mellom bedrift og byrå. Du og dine kollegaer kan blant annet enkelt håndtere all godkjenning på mobil og nett, og fakturere selv dersom dere ønsker det. Alle relevante data synkroniseres automatisk i Visma Business. Enkelt for deg - og enkelt for regnskapsbyrået.

For regnskapsbyrå

Funksjonalitet som gir deg full kontroll

Visma Business har bred funksjonalitet som er utviklet og finjustert gjennom mange år, samtidig som vi ligger i front på nye og effektiviserende løsninger

 

Utviklet i lang tid på bakgrunn av brukernes tilbakemeldinger

Nettbaserte løsninger og mobilapper

Bygget for norske og nordiske forhold - av landets største

Abonnement inkluderer:
FINANS
LOGISTIKK
Regnskap og reskontro
Logistikk
Fakturering
Elektronisk inngående fakturahåndtering (EHF)
Elektronisk utgående fakturahåndtering (EHF)
Elektronisk fakturaflyt/godkjenning/arkiv
Purring/inkasso
Bankintegrasjon (Autopay)
Integrasjonsgrensesnitt (API)
Brukertilpasning av skjermbilder

Automatisering av dine forretningsprosesser

Visma Business gir deg muligheten til å automatisere hele arbeidsflyten knyttet til både inngående og utgående faktura. Fra fakturamottak til betaling - og fra fakturering til innbetaling. Se hvordan du kan overlate hele jobben til Visma Business i videoen under: Følg lenkene under hvis du vil vite noe mer om hvordan funksjonaliteten fungerer:

 

Moduler og integrasjoner i Visma Businessicon5.svg

Rapportering og analyse

Full kontroll på regnskapstall og andre relevante data. Med Visma Business har du og dine kolleger tilgang til et bredt utvalg standardrapporter i løsningen. Du kan også skreddersy egne rapporter i henhold til dine behov.

Les mer om rapportering og analyse

Ikon-Integrasjoner-Hvit-Solo.svg

Integrasjon med andre systemer

Visma Business har integrasjoner mot et bredt spekter av andre løsninger. Det omfatter både eksterne systemer og en rekke Visma-systemer. Vi har også et sterkt fagmiljø for utvikling av nye integrasjoner. Visma Bizweb for bedriftsinformasjon og nyhetsovervåkning, er inkludert i Visma Global

Se mulighetene

Ikon-Puslespill-Hvit.svg

Bransjeløsninger

Visma Business kommer i skreddersydde varianter for en rekke bransjer, blant annet byggevarebransjen.

Se våre bransjeløsninger

Ikon-Transport-Dot.svg

Logistikk

Har du logistikkbehov, vil du med Visma Business effektivisere logistikkprosessene mellom din virksomhet, leverandører og kunder. Logistikkmodulen har også integrasjoner mot fagsystemer for strekkode, materialstyring og produksjonsstøtte.

icon_handlevogn.svg

Kasseløsning og nettbutikk

Har din bedrift fysiske utsalg, kan du med Visma Business få integrert kasseløsning med Visma ERP POS. Har du nettbutikk, er Visma Global integrert med nettbutikkløsningen Visma Zpider og en rekke tredjepartsløsninger.

Les mer om tredjepartsløsningene

Leveranse, pakker og priser for Visma Business

Vi leverer Visma Business i samarbeid med Visma-sertifiserte partnere over hele landet. Det betyr at du er sikret rådgivning, oppfølging og supporten du trenger. Våre partnere har erfarne konsulenter og spesialister på våre ERP-løsninger, som sørger for at du får bistand fra et solid partnerstøtteapparat både før, under og etter utrulling av løsningen.

Visma Business får du på abonnement, med full fleksibilitet og valgfrihet. Det betyr at du kun betaler for det du og din bedrift behøver - og ingenting mer. Pakkene for Visma Business ser du under. Gå til våre prissider for det komplette prisbildet, inkludert funksjonalitet for alle brukere.

Komplette pakker og priser for Visma Business

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.