Jobb sammen mot det samme målet

devices.svg

 

Vi har laget en løsning som er spesielt tiltenkt konsulentbransjen. Bedriften din får det fugleperspektivet dere trenger – servert på en enkel og smart måte.


Visma.net Project Management gjør det enkelt å jobbe på tvers av team og avdelinger. Løsningen gir hele bedriften god oversikt over potensielle salg, pågående og avsluttende prosjekter – og gjør administrasjonen til en lek. Prosjektledere har fin oversikt over status, frister og ressursbruk. De ansatte ser oppgaver, fremdrift og fører timer. Fakturaene sendes rett til regnskapsprogrammet, så det er effektivt for økonomiansvarlig også.

 

Les mer om Visma.net Project Management her

Laptop.jpg

En løsning som er skreddersydd for tekniske bransjer

 Visma.net Project Management er et prosjektstyringsverktøy med vid funksjonalitet, men som likevel er skreddersydd for din bransje- tekniske konsulenter, ingeniører og arkitekter. Med et intuitivt og oversiktelig grensesnitt får du et prosjektstyringsverktøy som gir deg og dine ansatte komplett oversikt over alle prosjekter. I tillegg til bred funksjonalitet har Visma.net Project Management et åpent API slik at du enkelt kan koble på andre løsninger.

Se hva kundene våre sier

Skikkelig smart ressursstyring

Hjørnesteinen i Visma.net Project Management er den smidige måten å estimere timer til hver enkelt ressurs. Det er enkelt for lederne og konsulentene å se hvor mye dere er belagt, og hvordan fremtiden ser ut. Med denne gode oversikten over hvem som er tilgjengelig, kan dere planlegge best mulig for fremtiden.

Cloud

Én løsning fra salg til prosjekt

Som konsulent må du ha full koll på alle avtaler og tilbud. I Visma.net Project Management har du full oversikt over alt som er avtalt i salget, alle aktiviteter som er gjennomført og tilbud som er sendt. Farvel til alle mailer som går frem og tilbake!

cloudgraph.svg

Møt alle tidsfrister, alltid

Alle tidsfrister og eventuelle forsinkelser er registrert i systemet. Det gjør at de involverte enkelt kan spore seg tilbake til hva som har skjedd, og finne en løsning – enten det er å justere oppgaver eller sette på flere ressurser.

Lever på budsjett hver gang

Med stålkontroll på alle løpende inntekter og utgifter, får du et godt bilde av økonomien i prosjektene. Dere kan se fremgangen trinn for trinn, og på den måten styre skuta smartere. Konsulentene har til enhver tid kontroll på hvor mange timer de skal jobbe på hver fase.

img_rapportering.jpgTimer, fravær og ferie

En annen fordel med Visma.net Project Management er at du også kan føre alt av timer, fravær og ferie. I stedet for å ha andre systemer, eller gjøre det på papir, kan du føre timer rett på mobilen, legge inn fravær og ferie. Det sikrer at timene blir logget riktig, og så er det praktisk for alle at alt kan gjøres på én og samme plattform.

 

Full oversikt i Gantt chart

Prosjektene og de ulike fasene i prosjektene vises både som trær og gantt-diagram. Gantt chart blir automatisk generert av prosjektstyringsverktøyet slik at alle deltakere i prosjektet har full kontroll over status til enhver tid.

Time og utgifter
Versatility

Koble til det du trenger

Du kan alltid koble til regnskapssystemet ditt og ulike tredjepartsløsninger. Les mer om integrasjoner her – eller kontakt oss i skjemaet under!

 

torkil_Uformell.jpg

Torkild er vår ekspert innenfor tjenesteytende næring, og jobber spesielt med å finne løsninger som passer best for bedrifter som lever av å selge timer. Ta kontakt med han for en uforpliktende prat.

Ja, jeg vil snakke med Torkild

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.