bilde1.jpg

 
 
chain.svg

Integrasjonsmuligheter i skyen

En av de største fordelene med et skybasert system, er at det tilbyr helt andre muligheter for integrasjoner enn lokalinstallert programvare. Men også i skyen finns det forskjeller – bare fordi noe er et skyprodukt, er det ikke dermed sagt at du har de beste integrasjonsmulighetene foran deg.

Hva er en integrasjon?

En integrasjon er enkelt forklart en liten programvarekomponent som lar ett system benytte data eller funksjonalitet i et annet system. Med andre ord, overalt hvor to systemer kommuniserer, finnes det en integrasjon. 

Har du for eksempel en nettbutikk, er nettbutikken i seg selv ett system. Kanskje bruker du Shopify eller WooCommerce. Men når en kunde bestiller noe fra nettbutikken din, er det ERP-systemet som håndterer ordren – ikke nettbutikken. 

For at du skal slippe å skrive inn hver enkelt bestilling i ERP-systemet, trenger nettbutikken å  kommunisere direkte med ditt ERP-system for å opprette ordren automatisk. Dette er én integrasjon.

Det finnes et hav av muligheter for integrasjoner som kan effektivisere bedriften din. Derfor er også integrasjonsmulighetene til ERP-systemet ditt helt sentralt.

 
 

Utforsk mer om ERP og IT-sikkerhet

slug-server.jpg
slug-handshake.jpg
slug-rigmor.jpg
 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.

X

Last ned sjekkliste: IT-sikkerhet ved kjøp av skytjenester

Nyhetsbrev fra Visma

Har du lyst til å motta informasjon om lønnsfaget, regnskapsfaget, eller er du rett og slett bare opptatt av teknologi?

 
 

Hvilket nyhetsbrev passer for deg?