Dame med øreplugger deltar på webinar

Kurs i trygge omgivelser

Alle kurs er online, foreløpig frem til august.

  Din handlekurv (0)

Pris per deltaker

Våre produkter

Aktuelle kurs

Oppdatert på reglene for sykepenger?

Har du oversikt over arbeidsgivers og arbeidstakers rettigheter og plikter ved sykdom?  På kurset lærer du om vilkårene for rett til sykepenger, arbeidsgiverperioden, egenmelding, refusjon av sykepenger, inntektsmelding og oppfølging av sykmeldte.

Les mer og meld deg på

Bli kjent med Power BI

Power BI er en Business intelligence løsning fra Microsoft som gir deg mulighet til å koble sammen informasjon fra flere datakilder fra forskjellige systemer og plattformer. Power BI er et visuelt innovativt rapporteringsverktøy, du kan lage flotte rapporter og publisere dem på nett og på tvers av enheter.

Les mer om våre kurs i Power BI

Fra bloggen:

Rapportering av feriepenger - sommerbilde

Rapportering av feriepenger – er du oppdatert?

| Lønn & HR

Negativ fastlønn i forbindelse med trekk i lønn for ferie, skal innrapporteres med egen lønnsbeskrivelse. Les mer om dette her.

Les innlegget
1. og 17. mai

Lønn på 1. mai og 17. mai

| Lønn & HR

På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

Les innlegget
Digital sykmelding

Nye rutiner for digital sykmelding og refusjonskrav

| Lønn & HR

Når den ansatte sender søknad om sykepenger digitalt, saksbehandler NAV ikke lenger del D på papir. Er din bedrift klar for digital sykmelding, digital innteksmelding og refusjonskrav?

Les innlegget

Våre kurslokaler

Visma har kurssenter i Oslo, Bergen og Trondheim. Her finner du informasjon om veibeskrivelse, parkering og overnatting.

Les mer om våre kurslokaler