Din handlekurv (0)

Pris per deltaker

Våre produkter

Aktuelle kurs

Lønnsforum høst 2019

Årets viktigste oppdateringsarena for deg som jobber med lønn og personal. Bli oppdatert på nye regler og prosesser, sikre deg korrekt avslutning og bli godt forberedt på neste års utfordringer.  Lønnsforum høst for deg som benytter: Visma.net Payroll, Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn.

Les om Lønnsforum høst og meld deg på

Regeloppdatering 2019

Høstens viktigste oppdateringer innen lønn og personal. I løpet av året er det mange store og viktige endringer på lønns- og personalområdet, som alle bedrifter blir berørt av. Få med deg høstens viktigste regeloppdatering slik at du kan avslutte året korrekt i henhold til regelverket, og bli best mulig forberedt til neste års utfordringer.

Les om Regeloppdateringskurset og meld deg på

Regnskapsforum høst 2019

Hvordan flytte tid og fokus fra manuelt arbeid til økt fokus på automatisering? Bli kjent med våre Auto-produkter, SAF-T rapportering som trer i kraft 1. januar 2020 og få nyheter og nyttige tips i siste vers jon av Visma Business eller Visma Global.

Les om Regnskapsforum og meld deg på

Våre kurslokaler

Visma har kurssenter i Oslo, Bergen og Trondheim. Her finner du informasjon om veibeskrivelse, parkering og overnatting.

Les mer om våre kurslokaler