Mange ulike prosjekter – ett unikt verktøy

devices.svg

 

Severa Project Management er ikke bare som skapt for alle som selger it-tjenester. Løsningen er faktisk skapt for det. Dette alt-i-ett-verktøyet gir deg full innsikt fra salgsfasen til du har fakturert. Det gjør det enkelt å ha kontroll på pengene som går ut – og de som kommer inn.

 

Les mer om Severa Project Management

Laptop.jpg

handshake.svg

Oppdatert på salg og kunder

Med et transparent verktøy for alle i bedriften din, er det lett å få kontroll på alt dere trenger å vite om salg og kunder. Inne i løsningen kan du lage tilbud og holde deg oppdatert på hva som er avtalt med kundene. Du får også gode prognoser på de potensielle salgene dine.

 

Lønnsomme prosjekter

Med den intuitive prosjektoversikten kan du følge med på tidsfrister, ressurser, kostnader og timer.
 
 
img_prosjektoversikt.jpg
cloudgraph.svg

Venn med regnskapssystemet

Bruk tiden effektivt ved å koble til fakturainformasjonen fra Severa Project Management til regnskapssystemet ditt. Alle leverandørfakturaer og utlegg knyttes til prosjektet. På den måten får du kontroll på alle utgifter og inntekter.

Lag egne rapporter

Du vet hva du trenger – derfor kan du lage dine egne, skreddersydde rapporter. For eksempel kan du undersøke prosjektenes lønnsomhet, fakturerbar tid eller se på ressursbruken i bedriften din. Du kan også legge inn dine egne KPIer som styringsverktøy.

img_rapportering.jpgSmidig fakturering

Automatisert fakturering samler timer, utgifter og produkter på én faktura. Du kan også lage faktureringsplaner basert på tilbud. Dette sparer deg for mye tid på fakturering – og selvfølgelig mye mindre feil. I tillegg er det en fordel med enkel overføring til regnskapet.

 

Rask timeføring

Du har to krav til timeføring: Det skal gjøres. Og det skal ikke ta tid. I løsningen er det intuitivt og effektivt å føre timer. De ansatte registrerer basert på maler, aktive prosjekter eller spesifikke aktiviteter. Flexitid, fakturerbar tid og fravær – alt er i ett og kan selvfølgelig gjøres på mobilen når du er på farten.

Time og utgifter
Versatility

Koble til det du trenger

Du kan alltid koble til regnskapssystemet ditt og ulike tredjepartsløsninger. Les mer om integrasjoner her – eller kontakt oss i skjemaet under!

 

torkil_Uformell.jpg

Torkild er vår ekspert innenfor tjenesteytende næring, og jobber spesielt med å finne løsninger som passer best for bedrifter som lever av å selge timer. Ta kontakt med han for en uforpliktende prat.

Ja, jeg vil snakke med Torkild

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.