Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for deg, og holder deg i hånden når du reiser opp i skyen. Møt teamet som står klare til å hjelpe deg.

 

Jeg kan hjelpe deg med valg av rett partner

Jeg har jobbet tett med regnskapsbransjen siden 1997. Regnskapsbyrå kan faktisk være med å påvirke fremtidens næringsliv i Norge, og min rolle er primært å sørge for at små – og mellomstore regnskapsbyrå lykkes gjennom et nært samarbeid med våre Preferte Byråpartnere.

Ingvar P. Nilsen - Strategic Partner Dev. Manager AO

ingvar.jpg

 

lene-standal.jpg

Jeg kan hjelpe deg med din forretningsmodell

Som tidligere leder av regnskapsbyrå har jeg erfaring med mange av endringene byråbransjen er i. For å lykkes i møte med endringene trengs ikke bare riktig teknologi, men også en forståelse for hvordan arbeidsprosesser og forretningsmodell bør endres sammen med teknologien. Jeg bistår gjerne ditt byrå som sparrepartner i møte med disse endringene.

Lene Standal - Team Manager Business Opportunities

 

 

Jeg kan hjelpe deg med valg av riktig system

Byråbransjen er i kontinuerlig endring, noe som skjerper kravene kunden stiller til nettopp deg. Overgangen til skybaserte løsninger gjør at du som regnskapsfører må endre arbeidsmetodikk. Det krever ny kompetanse og nye foretningsmodeller. Dette jobber vi med hver eneste dag og jeg ønsker gjerne å komme i dialog med deg – ta kontakt!

Erlend Kristoffersen - Cloud Sales Executive, BD Business Opportunities

 

erlend.jpg

 

Våre prefererte partnere

Vi har teamet opp med de beste! Våre partnere har spesialisert seg på nettopp ditt felt - Regnskapsbyrå.

De kan alt om våre løsninger og står klare for å hjelpe deg å komme i gang med et fremtidsrettet regnskapsbyrå

 
 

"Det handler ikke om å ha mange løsninger, men å jobbe i den riktige løsningen som skaper de riktige mulighetene for ditt byrå” Hør vår rådgiver Kristian Lien dele sine tanker om bransjen."

 

blogg1.jpg

Digitalisering av regnskapsbyrået? Slik begynner du

Kundene har fått nye digitaliserte vaner. Heldigvis finnes det mange løsninger som du som regnskapsfører kan tilby for å skape en enklere hverdag både for kunden, men ikke minst deg og dine kollegaer.

Les mer

blogg1.jpg

Regnskapsbyråets rolle i krisetider

I vanskelige tider er det du som er regnskapsfører som sitter med førstehjelpsskrinet for å holde Norge i gang. Men hvordan sørger du for at du og byrået ditt er rigget for dette?

Les mer

blogg3

Digitalisering av regnskapsbransjen: Hvem vinner?

Greier du å omstille deg til de enorme endringene bransjen står overfor? Endringer handler om mye mer enn å ta i bruk ny teknologi..

Les mer

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.