Skoleadministrasjon for videregående skole

Visma InSchool en løsning for skoleeier, lærere, foreldre og elever.

Kontakt oss

En enklere skolehverdag

Administrasjon av skole er mer tidkrevende enn noen gang. Visma InSchool er en skytjeneste som digitaliserer skoleadministrasjon for videregående skole. Dette gir mer tid til pedagogisk arbeid, oppfølging av elever, og bidrar til bedre dialog og samarbeid mellom skole og hjem.

Se videoen og få en kort introduksjon til løsningen

Fordelene med Visma InSchool

icon

Effektivisert skoleadministrasjon

Verktøy som effektiviserer administrative prosesser som oppfølging av arbeid med stillings- og timeplanlegging, pedagogisk personale og generell saksbehandling.

icon

Mobilitet

Tilgjengelig på alle mobile enheter, hvor som helst når som helst.

icon

Bedre oversikt for lærere

Lærere kan utføre og få oversikt over de administrative prosessene, som dokumentering av underveis- og sluttvurdering, mulighet til å reservere ressurser, samt kommunisere med elever og foresatte.

icon

Bedre samarbeid mellom skole og hjem

Elever og foresatte kan enkelt og effektivt få tilgang til generell og elevspesifikk informasjon, samt kommunisere med skolen via mobile enheter.

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. 

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

Vi trenger ditt samtykke.
Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Einar

Einar Visnes Bjerkelund
Salgsansvarlig oppvekst

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig oppvekst

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.