Skoleadministrasjon for videregående

Løsning for lærere, foreldre og elever i videregående skole.

Kontakt oss

En enklere skolehverdag

Visma Flyt Skole for videregående en skytjeneste som digitaliserer en rekke prosesser knyttet til læreres og elevers skolehverdag, og bidrar til et bedre samarbeid mellom skole og hjem.

Se videoen og få en kort introduksjon til løsningen

Fordelene med løsningen

icon

Effektivisert administrasjon

Med innføringen av løsningen vil skoleadministrasjonen få et verktøy som i stor grad effektiviserer prosesser som å følge opp arbeid med stillings- og timeplanlegging, pedagogisk personale - og ikke minst generell saksbehandling.

icon

Bedre oversikt for lærere

Lærere kan utføre og få oversikt over flere av de administrative prosessene. Eksempler på dette er dokumentering av underveis- og sluttvurdering, mulighet til å reservere ressurser, samt kommunisere med elever og foresatte.

icon

Bedre samarbeid mellom skole og hjem

Elever og foresatte kan enkelt og effektivt få tilgang til generell og elevspesifikk informasjon, samt kommunisere med skolen via mobile enheter.

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. 

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Einar

Einar Visnes Bjerkelund
Salgsansvarlig oppvekst

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig oppvekst