En enklere skolehverdag

Visma Flyt Skole er en moderne skytjeneste for skoleadministrasjon. Løsningen digitaliserer en rekke prosesser knyttet til læreres og elevers skolehverdag. Den bidrar også til et bedre samarbeid mellom skole og hjem. Den skybaserte skoleadministrasjonsløsningen er skreddersydd for grunnskoler, og gir lærere, foreldre og elever i både kommunale og private skoler de verktøyene trengs for å lykkes.

Med Visma Flyt Skole digitaliseres administrasjonen, slik at skolens personale kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å undervise og inspirere elever. Fra automatisert timeplanlegging og vikarhåndtering til sikker saksbehandling av sensitiv informasjon. Funksjonene er designet for å gjøre skolehverdagen din enklere og mer effektiv.

Kommunikasjonen mellom skole og hjem blir sømløs med Visma Min Skole-appen, som tilbyr en direkte digital dialog. Dette sikrer at foresatte enkelt kan holde seg oppdatert og engasjert i barnas utdanning.

Skole-hjem dialog med Visma Min Skole-appen

Med Visma Min Skole-app for mobil er kommunikasjonen enda enklere. Den gir skolens ansatte, foresatte og elever mulighet til en digital skole-hjem dialog.

Denne digitale dialogen kompletterer funksjonaliteten for internmeldinger og masseutsending av SMS, og setter en helt ny standard for kommunikasjon. Mulighetsbildet for samarbeid skole/hjem økes med dette vesentlig. I tillegg vil det nå være adskillig enklere for hjemmet å komme raskt i kontakt med skolen.

Skole app på mobil - Visma Min Skole for foresatte

Visma Flyt Skole for foresatte 

Er du forelder eller foresatt til et barn/ungdom som går på skolen? Lurer du på hvordan du kan benytte Visma Flyt Skole? Kanskje du skal føre et fravær, søke om permisjon eller få innsyn i ditt barns aktivitet på skolen? 
Les mer »

Visma Flyt Skole gir deg flere fordeler

Forenklet administrasjon

Digitalisering av administrative prosesser, og automatisert eksamensplanlegging og vikarhåndtering.

Les om timeplanlegging og vikarhåndtering i skolen »

Sikker saksbehandling

Sikker håndtering og arkivering av sensitiv data som ikke er en del av elevenes mappe.

Les om sikker saksbehandling for skolen »

 

Økt kommunikasjon mellom skole og hjem

Tilgjengeliggjøring av informasjon, og selvbetjeningsløsninger for henvendelser.

Les om skole-hjem dialog med skole-appen »

oas-ikon.png

Del av OAS

Skoleløsning som er del av et fullstendig oppvekst­administrativt system (OAS). Løsningene knyttes sammen ved hjelp av moderne teknologi.

Les om oppvekstadministrative system »

Kontakt oss

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support

Online: Gå til Community »