Årsoppgjør

Årsoppgjør

Aktuelle løsninger | Årsoppgjørskurs | Gode råd

Alt om årsoppgjør

Årsoppgjør gir viktig informasjon både for deg og interessentene i bedriften. Løsningene vi tilbyr sikrer at du enkelt og effektivt kan leverer et korrekt årsoppgjør. I tillegg gjennomfører vi en rekke kurs der vi har en gjennomgang av løsningene for nye og erfarne brukere av våre løsninger.

Fra Visma-bloggen

Nyttårsforsetter for større bedrifter

5 nyttårsforsetter for større bedrifter

| Forretningsdrift

Alright, 2020! Du var litt av et år, og det er nok helt greit for de fleste at du går mot slutten. På tide å vende blikket fremover. Her er fem forsetter som gir deg full fart inn i 2021.

Les innlegget
Tufte Wear økte salget med 150 prosent

Tufte Wear økte salget i nettbutikken med 150 prosent

| Forretningsdrift

– I april hadde vi en firedobling av omsetningen fra april året før. En helt sinnsyk april. Å selge sportstøy de siste månedene har vært en drøm. Likevel ligger det mye hardt arbeid bak, forteller økonomisjef Astrid Volldal i sportskjeden Tufte Wear.

Les innlegget
programmatisk-annonsering-vdm

Hva er egentlig programmatisk annonsering?

| Forretningsdrift

Programmatiske annonsekjøp, også bare kalt "programmatic", har fått en sentral rolle innen mediekjøp de siste årene og får ofte en god bit av kaka når budsjettene skal fordeles. Mange ser god verdi i å bruke denne formen for annonsekjøp, men med en kjøpsmetodikk som gir mer treffsikre og kostnadseffektive kjøp, følger også ansvaret om å bruke verktøyet riktig.

Les innlegget