Bankintegrasjon- Automatiser dine banktransaksjoner

Bankintegrasjon- automatiser dine banktransaksjoner

Rask og sikker betalingsformidling med bankintegrasjon i Visma.net 

Med bankintegrasjon i Visma.net ERP håndterer du alle banktransaksjoner direkte i økonomisystemet. Få full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å logge inn i nettbanken. Visma.net AutoPay eliminerer manuelle rutiner assosiert med å sende og motta elektroniske betalinger og skaper i stedet en strømlinjeformet arbeidsflyt som håndteres direkte i løsningen. 

Bankintegrasjon - Visma.net AutoPay

Fordeler med elektroniske betalinger 

Visma.net AutoPay kjøres automatisk og oppdaterer kontinuerlig ERP-systemet med alle inn- og utgående banktransaksjoner.

  • Oversikt over alle pågående betalinger på ett og samme sted gir deg full kontroll i sanntid.
  • Manuelle oppgaver elimineres og erstattes av en strømlinjeformet arbeidsflyt.
  • Automatisk kobling av åpne fakturaer mot innkommende betalinger.
  • Velg selv om du vil godkjenne betalinger direkte i løsningen eller i nettbanken.
  • Systemet er alltid oppdatert.

Slik fungerer Visma.net AutoPay

Visma.net AutoPay sender og mottar transaksjoner og kontoutdrag mellom bedriftens ERP-system og dens bank. Dataoverføringen skjer automatisk. Bankintegrasjonen sender alle betalinger og kobler dem mot utestående fakturaer.

Godkjenningsprosessen er innebygget og justeres i henhold til bedriftens rutiner og krav. Når en utgående betaling har blitt godkjent oppdateres banken automatisk. Løsningen lar deg følge med på transaksjonene slik at du alltid vet status på hver utgående betaling.

Hovedfunksjoner

  • Bankintegrasjonen kjøres automatisk og sørger for at ERP-systemet alltid er oppdatert med inn- og utbetalinger.
  • Oversikt over alle utgående betalinger på ett sted gir deg full kontroll i sanntid.
  • Enkel bankavstemming med alltid oppdaterte tall.
  • Bestem hvem som skal godkjenne betalinger før de sendes til banken. To-faktor autensiering sørger for sikker betalingshåndtering. 

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
X

Har din bedrift en elefant i rommet?

La oss snakke om det
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.