Dette får du med våre lønnsystemer

Det skulle bare mangle at et lønnssystem utbetaler riktig lønn, til riktig ansatt, til riktig tid. Våre lønnssystemer byr i tillegg på smidige løsninger for både ansatte og ledere.
Er du på jakt etter et nettbasert lønnssystem? Da kan det være verdt å sjekke ut Visma.net Payroll. 

 

Reiseregninger og utlegg


Kvitt deg med papirkvitteringer og utleggsskjemaer. Ansatte tar bilde av kvitteringen med en app som leser og sender til godkjenning. Alle relevante data sendes automatisk inn i systemet.

Reiseregninger og utlegg

Ferie og fravær


Nettbasert løsning for ferie og fravær gjør det enkelt for alle ansatte å føre fravær og søke om ferie. Like sømløst er det for ledere å bli varslet og godkjenne fortløpende.

 

Ferie og fravær

Time- registrering


Registrering av timer, overtid og fleksitid har aldri vært enklere. Ansatte registrerer timene sine på mobil og nett, og ledere godkjenner like enkelt.

 

Timeregistrering

Godkjenning


Effektiviser dokumentflyten og opplev økt kontroll. Med godkjenningstjeneste kan du enkelt godkjenne eller avvise fakturaer, utlegg, ferie og fravær.

 

Godkjenning

 

– Det er nytt og moderne, grundig webbasert, og sist, men ikke minst, kom vi frem til en pris som gjorde løsningen konkurransedyktig mot de andre.

Bjørn Haaland, administrerende direktør i Knowit

Les hele kundehistorien

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.

 

Noen anbefalinger fra oss