Håndverkere

Pakker & priser

Hva får du med Visma Contracting?

Visma Contracting er et helhetlig økonomisystem for håndverksbedrifter - fra enmannsbedrifter til større foretak. Alt av timer, materiell og dokumentasjon samler du effektivt inn i ordren/prosjektet. Det gjør at du i én og samme løsning kan styre alt fra tilbudskalkulasjon til utfakturering og lønn og regnskap.

 

Skreddersydd for VVS og elektro

Visma Contracting er spesielt tilpasset arbeidsprosessene i elektro- og VVS-bedrifter.

Systemet er utviklet med utgangspunkt i bransjens maler og arbeidsprosesser, og hele tiden i nært samarbeid med brukerne og interesseorganisasjonene. Datafangst, grossistinformasjon Autofakt, Boligmappa og annen relevant informasjon er tilgjengelig med få trykk.

 

Time, materiell og dokumentasjon

Med våre løsninger kan du enkelt føre timer, materiell og dokumentasjon når som helst og hvor som helst. Visma Contracting er integrert med håndholdte systemer som SpeedyCraft, Handyman og NELFO Ressurs. 

Velg den beste pakken for din bedrift

Basis

NOK 1 754,-/mnd.

Inkludert 1 bruker og 1 firma

Ekstra bruker: NOK 547,-/mnd.


Kort om Basis

For deg som trenger en effektiv løsning for å håndtere prosjekter og utfakturering. Pakken inneholder alle de sentrale prosessene knyttet til ordre/prosjekt og fakturering, tilbud, priser og materiell, lager, samt timer og dokumentasjon.

Komplett

NOK 2 972,-/mnd.*

Inkludert 1 bruker og 1 firma

Ekstra bruker: NOK 547,-/mnd.


Kort om Komplett

For deg som ønsker alt inkludert i en løsning. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Basis-pakken, samt regnskap, inngående elektronisk fakturahåndtering og lønn.

Ekstra firma: NOK 1207,-/mnd.

*Ekstra regnskap og fakturering for inntil 10 firmaer: NOK 603,-/mnd.

 

Tilgang til alt dere trenger

Med Visma Contracting samler du alle arbeidsprosessene i én helhetlig løsning. Visma Contracting er lett å bruke og effektiviserer og automatiserer arbeidet ditt. Ved at løsningen er utviklet i samarbeid med brukerne og bransjen, er du sikret en fleksibel og skalerbar løsning som håndterer alle dine daglige behov.

 
Tilbudskalkulasjon
 
Materiell, lager og bestilling
 
Lønn

 
Ordre og prosjekt
 
Timeregistrering
 
Regnskap
 
Faktura
 
Dokumenthåndtering
 
Rapportering

Support og leveranse av Visma Contracting

Support for Visma Contracting leveres direkte fra Visma. Vi har erfarne konsulenter og spesialister på løsningen, som sikrer din bedrift et godt støtteapparat før, under og etter utrulling av løsningen. 

Visma Contracting har et eget område på vårt kunde-Community, hvor du som Visma Contracting-kunde bl.a. får tilgang til nyheter og brukertips og kan diskutere med andre brukere. Vi tilbyr også ulike kurs i bruk av Visma Contracting for brukere. 

 

Egen kundeforening for Contracting-brukere

Som Visma Contracting-kunde kan din bedrift bli medlem av Visma Contracting Brukerforening, som er et felles forum for Visma Contracting-brukere. 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.