logo-businessnxt.svg

Business NXT for regnskapsbyrå er basert på Norges mest brukte ERP-system, Visma Business. Klassikerens beste egenskaper er nå oppgradert med ny teknologi og flyttet til skyen som neste generasjons Visma Business – Business NXT. Business NXT er tilpasset byråenes behov, og tilrettelegger for at du kan samarbeide tettere med kundene dine. Vi utvikler løsningen kontinuerlig for at det skal bli det ERP-systemet som egner seg best for bransjen, og samarbeider med systemets mest kunnskapsrike brukere – nemlig regnskapsbyråene selv. 

Hva innebærer Business NXT for regnskapsbyrå?

Med Business NXT vil regnskapsbyrået fungere som en løsningsarkitekt og IT-rådgiver for kundene dine, i tillegg til de tjenestene du allerede selger. Systemet er det første på markedet hvor hvert enkelt regnskapsbyrå kan skreddersy sin egen ERP-plattform i skyen.

wordcloudnxt1.jpg

 
icon-integration.svg

Tilpass integrasjoner

Med det åpne APIet, GraphQL har Business NXT utallige integrasjonsmuligheter for fagsystemer og bransjeløsninger som dekker kundespesifikke behov. ERP-systemet er tett integrert med løsninger for logistikk, rapportering og budsjettering, samt lønn og HRM.

icon-designtool.svg

Fleksibelt og unikt designverktøy

Det fleksible brukergrensesnittet i Business NXT lar deg bygge og tilpasse egne arbeidsprosesser, så vel som for ulike kunder. Sett opp systemet med skjermbilder og felter som du har behov for, i den rekkefølgen som passer deg.

icon-roles.svg

Bruker- og rollestyring

Tilpass hva de ulike rollene hos kundene dine har tilgang til i systemet, og hva de skal se og gjøre til enhver tid. Øk og reduser når det er behov for det.

 

nxt-frame.jpg

 
 
 

Tjenester 

Finans
Lønn og HR
Rapportering og budsjettering

Finans

Business NXT er et fleksibelt økonomisystem som gir deg god kontroll over økonomien i regnskapsbyrået og for dine klienter. Systemet har omfattende finansfunksjonalitet for god styring av blant annet: hovedbok, reskontro og anleggsmidler. Systemet er skalerbart og kan tilpasses etter deres behov, med mulighet for både automatisert og manuell håndtering. Med WorkFlow integrert for dokumenthåndtering, kan du opprette behandlingsmåter og dokumentflyt. WorkFlow tilbyr også muligheter for maskinlæring og AI (kunstig intelligens) i  dokumentflyten.

 

VBNXTHovedbok1.png

Funksjoner

 • Automatisert system med mulighet for manuell håndtering.
 • Automatiske oppgraderinger, oppdateringer og ivaretatt IT-sikkerhet.
 • Tilpasningsmuligheter for akkurat ditt regnskapsbyrå.
 • Muligheter for integrasjoner med åpent API.
 • Håndterer store mengder data og et høyt transaksjonsvolum.
 • Fleksibel kostnadsbærerstruktur.
 • Grensesnitt med fleksibel designfunksjon.
 • Læringsunivers både i, og utenfor systemet.
 

Overgang fra Visma Business til Business NXT

Vi ønsker å gjøre overgangen til skyen så enkel som mulig for deg som allerede bruker Visma Business. Nettopp derfor har vi valgt å gjenbruke den velkjente og utprøvde datamodellen i Business NXT. Hvorfor?

Vi har et eget migreringsverktøy som rett og slett flytter alle data fra Visma Business sin bedriftsdatabase til Business NXT, uten strukturelle endringer. Du kjenner igjen dataene dine, og kommer dermed fort i gang.
Vi gjenbruker all struktur i datamodellen med tanke på gruppering av registre, bruk av kostnadsbærere, nummerserier og intervaller.
Datamodellen har blitt utviklet i mange år, brukt på tusenvis av kunder, på tvers av mange industrier og bransjer, og er velprøvd og funksjonell.

I praksis foregår flytting av dataene manuelt i dag. I fremtiden vil dette være mer automatisert, med automatiserte flytteverktøy.

Digital læring og veiledning

Tilegne deg kompetanse når det passer deg! Som kunde av Business NXT får du tilgang til et unikt læringsunivers med læring og veiledning, som du kan benytte deg av når som helst. Læringsuniverset er inkludert i ditt programvareabonnement – uten ekstra kostnad. Læringen presenteres som korte, konsise og temabaserte kurs direkte inne i løsningen, for å gjøre læring både enkelt og relevant for deg. Dette gir også en unik mulighet til å gi klientene dine en grundig opplæring i systemet – når det passer dem.

 • In-app chat og support
 • Interaktive guider
 • Veiledningsvideoer
 • Et rikt innholdsbibliotek med nyttige artikler
 • Produkttips og nyheter
 

Prismodeller basert på regnskapsbyråets behov

Det utvikles stadig ny teknologi som former både systemer og funksjonalitet for regnskapsbyråer. Det krever også nye prismodeller. I skyen er det ikke lenger rom for lisenser eller andre statiske prismodeller. Nå er det forbruk og fleksibilitet som gjelder.

Les mer

Gry-Lomo-Eriksen-ansvarlig-for-prismodeller-mot-regnskapsbyråjpg.jpg

Lene-Standal-rågir-regnskapsbyråer-på-hvordan-de-oppnår-effektiviseringsgevinster.png

Hvordan oppnå og utnytte effektiviseringsgevinster i et regnskapsbyrå?

For at økt effektivitet skal være positivt for regnskapsbyrået, må byrået også tørre å ta betalt for den ekstra verdien som leveres til kunden. Så, hvordan skal regnskapsbyrået få mest ut av den dyrebare effektiviseringsgevinsten dere sitter igjen med ved hjelp av ny teknologi?

Les mer

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.