Visma Contracting i Community

Helhetlig løsning for håndverksbedrifter

Visma Contracting er et helhetlig økonomisystem for håndverksbedrifter, som er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Løsningen passer for alt fra enmannsbedrifter til større foretak.

Fra tilbudskalkulasjon til utfakturering

Lønn og regnskap

Integrert med håndholdte løsninger

 

Tilgang til alt dere trenger

Med Visma Contracting samler du alle arbeidsprosessene i én helhetlig løsning. Fra tilbudskalkulasjon til utfakturering, via lagerstyring, bestilling og timeregistrering, til lønn og regnskap.

Ordre og prosjekt

 

Lønn

Materiell, lager og bestilling

Tilbudskalkulasjon

Timeregistrering

Regnskap

Faktura

Dokumenthåndtering

Rapportering

 

Automatisering av dine forretningsprosesser

 
Visma Contracting gir deg muligheten til å automatisere arbeidsflyten knyttet til både inngående og utgående faktura, og hele innfordringsprosessen. Følg lenkene under hvis du vil vite mer om hvordan funksjonaliteten fungerer: 

 

"Med Visma Contracting samler vi alle arbeidsprosessene i en helhetlig løsning, noe som bidrar til økt produktivitet. For oss er det også en stor fordel at løsningen er tilpasset vår bransje."

– Lise Bergli Næss, administrasjons- og regnskapssjef,
Smart Elektro AS

"Visma Contracting er et helt ideelt system for oss som er en rørleggerbedrift, og gjør at vi utfører våre administrative oppgaver på en effektiv måte. Ettersom alle moduler er integrert med hverandre unngår vi dobbeltregistreringer, og vi har alltid nødvendige opplysninger tilgjengelig."

– Trond Haga, økonomisjef,
Andenæs VVS AS

 

Vi har over 25 års erfaring med løsninger mot håndverksbransjen i Norge, og er blant bransjens ledende leverandører. Visma Contracting utvikles i tett samarbeid med bransjeorganisasjonene NRL og NELFO, samt grossister og kunder.

AutoFakt og Boligmappa

Enkel tilgang til det du trenger. Datafangst, grossistinformasjon Autofakt, Boligmappa og annen relevant informasjon er tilgjengelig med få trykk.

 

Integrasjon med håndholdte løsninger

Før timer, materiell og dokumentasjon når som helst. Visma Contracting er integrert med håndholdte systemer som SpeedyCraft, Handyman, NELFO Ressurs og ELinn.

Egen kundeforening

Som Visma Contracting-kunde kan din bedrift bli medlem av Visma Contracting Brukerforening, som er et felles forum for Visma Contracting-brukere.

Reiseregninger og CRM

Visma Contracting er integrert CRM-systemet SuperOffice Online og Visma.net Expense for utgiftsføring.

 

Hva vil Visma Contracting bety for deg?

Leveranse, pakker og priser

Vi leverer Visma Contracting direkte fra Visma. Vi har erfarne konsulenter og spesialister på løsningen, som sikrer din bedrift et godt støtteapparat før, under og etter utrulling av løsningen. Visma Contracting har også et eget område på vårt kunde-Community, og vi tilbyr kurs i bruk av løsningen.
Visma Contracting får du på abonnement, med full fleksibilitet og valgfrihet. Det betyr at du kun betaler for det du og din bedrift behøver - og ingenting mer. Pakkene for Visma Contracting ser du under. Gå til våre prissider for det komplette prisbildet, inkludert funksjonalitet for alle brukere.

Komplette pakker og priser for Visma Contracting

Basis

Fra NOK

1754,-/mnd

Inneholder 1 bruker og 1 firma*

Ekstra bruker: NOK 547,-/mnd
Ekstra firma: NOK 1207,-/mnd


Kort om Basis

    For deg som trenger en effektiv løsning for å håndtere prosjekter og utfakturering. Pakken inneholder alle de sentrale prosessene knyttet til ordre/prosjekt og fakturering, tilbud, priser og materiell, lager, samt timer og dokumentasjon.

Komplett

Fra NOK

2972,-/mnd*

Inneholder 1 bruker og 1 firma*

Ekstra bruker: NOK 547,-/mnd
Ekstra firma: NOK 1207,-/mnd


Kort om Komplett

    For deg som ønsker alt inkludert i en løsning. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Basis-pakken, samt regnskap, inngående elektronisk fakturahåndtering og lønn.

*Ekstra regnskap og fakturering for inntil 10 firmaer: NOK 603,-/mnd.
 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.