Hva er elektronisk faktura?

En e-faktura lages elektronisk i avsenderen sin fakturaløsning, sendes elektronisk og kan leses elektronisk av mottakerens system for håndtering av inngående fakturaer. Alt skjer automatisk, og du slipper å skrive inn tall manuelt.

Les mer her

Når du sender:

Når du sender en e-faktura, kommer den rett inn i mottakerens økonomisystem og/eller nettbank. Rask og korrekt mottak av fakturaen gir deg større sikkerhet for at den blir betalt i tide

Du sparer tid og penger ved at du slipper utskrift, pakking og porto

Å sende e-faktura, heller enn faktura på e-post, fjerner risikoen for at fakturaen havner i spamfilteret til mottakeren eller at de overser den

Beregningene våre viser at du sparer 55 kroner per sendte e-faktura

Fakturerer du til privatpersoner? AutoInvoice støtter både eFaktura (e-faktura til privatpersoner) og AvtaleGiro, og vet hvem som skal ha hva


NB! Hvis mottakeren din ikke er registrert for å motta e-faktura, sender AutoInvoice automatisk fakturaen per e-post eller post. Dermed trenger du ikke tenke på hvordan mottakeren vil ha fakturaen, AutoInvoice sørger for å levere den på best mulig måte.

Når du mottar:

E-fakturaen kommer rett inn i økonomisystemet ditt

Systemet registrerer forfallsdato, fakturanummer/KID, beløp og valuta automatisk

Beregningene våre viser at du sparer 91 kroner per mottatte e-faktura


NB! Skulle du få fakturaer på e-post eller post, kan du aktivere en scanningsløsning, med egen e-post og postadresse, som du gir til leverandøren din. Dermed er opplevelsen din likevel at alle fakturaene dine kommer rett inn i ditt ERP-system.

 

kalkulator-ikon.svg

Kalkulator: Hvor mye kan du spare?

Beregningene våre viser at du kan spare 91 kroner for hver e-faktura du mottar, og 55 kroner for hver e-faktura du sender. Bruk kalkulatoren til å estimere hvor mye bedriften din kan spare på å gå over til 100 % e-faktura:

Prøv sparekalkulatoren

Hvor mange fakturaer mottar din bedrift hver måned?

 

Hvor mange fakturaer sender din bedrift hver måned?

 

Du sparer 0 per måned.

Du sparer 0 kroner per måned.

Kontakt oss her for å komme i gang

 

efaktura-ikon.svg

Er du registrert for å kunne motta e-faktura?

Sjekk om bedriften din er registrert i ELMA-registeret. Hvis du er registrert, kan du motta elektronisk faktura. Alle nye brukere i Visma.net ERP og Visma Business NXT registreres automatisk.

Sjekk om din bedrift er klar for efaktura

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.