Godkjenning på farten

Effektiviser dokumentflyten og opplev økt kontroll. Med godkjenningstjenesten Visma.net Approval kan du enkelt godkjenne eller avvise fakturaer, reiseregninger og utlegg eller søknader om ferie og fravær på mobil eller pc. Du har alltid full oversikt over dine oppgaver og blir varslet når du får en ny godkjenningsoppgave.

 
Mann godkjenner faktura på nett

Fordeler med skybasert godkjenning av fakturaer, timer, reiser og utlegg

Godkjenn eller avvis fakturaer, utlegg, ferieønsker og timelister direkte fra en mobilapp eller nettleser. Automatikken sørger for umiddelbar overføring av data til ERP-systemet. Det er enkelt å sette opp regler for hvem som skal motta informasjon og oppgaver, samt å få oversikt over arbeidsflyt og hvem som er ansvarlig for hva. Løsningen gir ledere og profesjonelle brukere av ERP-systemet full oversikt over status på godkjente og avviste dokumenter.

 

Slik fungerer løsningen med Visma.net Approval

Visma.net ERP samler alle dokumenter i ett grensesnitt. Her kan dokumentene godkjennes eller avvises, hvor som helst og når som helst via nettleser eller mobilapp.

Når en faktura eller et annet dokument er lagt på flyt får godkjenneren en e-post samt en push-varsling. Godkjenneren kan deretter velge å godkjenne, avvise med et notat til mottakeren om hvorfor dokumentet er avvist, eller sende dokumentet videre til vurdering.

 

Noen anbefalinger fra oss

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.