Økonomisystemer i Visma

Økonomisystem

Visma tilbyr økonomisystem for små og store virksomheter

Finn det økonomisystemet som passer for din virksomhet

Kontroll på regnskap og økonomi krever riktig system. Våre økonomisystemer spenner fra små, enkle regnskapsprogram til store, komplekse systemer. Uansett bransje eller størrelse på virksomheten din, har vi økonomisystemet du trenger.

Fra Visma-bloggen

Nyttårsforsetter for større bedrifter

5 nyttårsforsetter for større bedrifter

| Forretningsdrift

Alright, 2020! Du var litt av et år, og det er nok helt greit for de fleste at du går mot slutten. På tide å vende blikket fremover. Her er fem forsetter som gir deg full fart inn i 2021.

Les innlegget
Tufte Wear økte salget med 150 prosent

Tufte Wear økte salget i nettbutikken med 150 prosent

| Forretningsdrift

– I april hadde vi en firedobling av omsetningen fra april året før. En helt sinnsyk april. Å selge sportstøy de siste månedene har vært en drøm. Likevel ligger det mye hardt arbeid bak, forteller økonomisjef Astrid Volldal i sportskjeden Tufte Wear.

Les innlegget
programmatisk-annonsering-vdm

Hva er egentlig programmatisk annonsering?

| Forretningsdrift

Programmatiske annonsekjøp, også bare kalt "programmatic", har fått en sentral rolle innen mediekjøp de siste årene og får ofte en god bit av kaka når budsjettene skal fordeles. Mange ser god verdi i å bruke denne formen for annonsekjøp, men med en kjøpsmetodikk som gir mer treffsikre og kostnadseffektive kjøp, følger også ansvaret om å bruke verktøyet riktig.

Les innlegget