Hva er Visma.net ERP?

devices.svg

Visma.net ERP er et nettbasert ERP-system som ivaretar regnskap, fakturahåndtering, prosjekt, lønn og rapportering. Løsningen er en alt-i-ett-plattform som lar deg integrere bransjeløsningene du allerede bruker. Flere integrasjoner er allerede utviklet, du finner dem her.

 
cloud-icon.svg

Laget for å samarbeide med andre systemer

Bygg og anlegg er som regel avhengig av flere systemer må kommunisere med hverandre. Visma.net ERP er laget for å samarbeide med andre systemer, sånn som produksjonsoppfølging, timefangst, kalkyle, CRM og avansert rapportering.

Dette gir bedriften din fleksibiliteten til å velge de systemene som passer for dere, men som snakker sammen.

Les mer om integrasjonene for bygg og anlegg her

 

Noen av fordelene med Visma.net ERP

Prosjektregnskap

Du får full oversikt over budsjett, inntekter, kostnader og endringer. Timer, kostnader og materiell registreres fortløpende på prosjektet. Lederne får full innsikt i status, kostnader og ROI.

Fakturahåndtering og regnskap

Fakturaene håndteres i Visma.net ERP – som ivaretar alle standardiserte behov. Full integrasjon med Compello (også en del av Visma-gruppen) løser mer avanserte funksjoner, i tillegg til å håndtere betydelige volum av transaksjoner.

Bankintegrasjon og -avstemming

Du får selvfølgelig full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner uten å logge inn i nettbanken. Visma.net ERP er godt integrert med alle norske banker, noe som gjør at du kan håndtere alle prosessene rett i løsningen.

Rapportering

Ved hjelp av OneStop Reporting (også et tilvalg i Visma.net ERP), har du full kontroll på rapportering og analyse. Grensesnittet i OneStop Reporting er enkelt og intuitivt.

kran.jpg

«Regnskapsmodulen er gull verdt. Jeg liker nesten alt i den, egentlig. Approval også – det er så enkelt å sende, godkjenne og ha oversikt over fakturaene, uten at det tar mye tid.»

Ruth Hauksdóttir, regnskapsmedarbeider i Røberg AS

Røberg AS valgte Visma.net ERP og Payroll

Hvem skal levere løsningen din?

Visma.net ERP leveres gjennom samarbeidspartnerne våre. De dedikerte partnerne våre innen bygg og anlegg kjenner bransjen din godt, og har lang erfaring med å implementere det nye ERP-systemet ditt.

Proplan
partner_ob-color.svg
 

portrett.jpg

Skal vi bygge et bekjentskap?

Snakk gjerne med Filip Caspersen, ansvarlig for bygg- og anleggssatsningen til Visma.net ERP. Han kan kontaktes på 995 36 298 eller filip.caspersen@visma.com.

Du kan også kontakte oss her

 

Informasjon fra våre Partnere

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.