Flere-Flater.svg

Hva er Visma.net ERP?

Visma.net ERP er et nettbasert ERP-system som ivaretar regnskap, fakturahåndtering, prosjekt, lønn og rapportering. Løsningen er en alt-i-ett-plattform som lar deg integrere bransjeløsningene du allerede bruker. Flere integrasjoner er allerede utviklet, du finner dem her.

smartdok logo.jpg

Regnskapsmotoren du trenger sammen med SmartDok

Visma.net ERP er den finansielle motoren som holder maskineriet ditt i gang – så du kan bygge fremtiden. Løsningen håndterer alle økonomiprosessene deres automatisk, og takket være en tett integrasjon mot SmartDok, kan dataen flyte fritt mellom Visma.net ERP og SmartDok

 
cloud-icon.svg

Laget for å samarbeide med andre systemer

Bygg og anlegg er som regel avhengig av flere systemer må kommunisere med hverandre. Visma.net ERP er laget for å samarbeide med andre systemer, sånn som produksjonsoppfølging, timefangst, kalkyle, CRM og avansert rapportering.

Dette gir bedriften din fleksibiliteten til å velge de systemene som passer for dere, men som snakker sammen.

Les mer om integrasjonene for bygg og anlegg her

 

Noen av fordelene med Visma.net ERP

 

kran.jpg

«Regnskapsmodulen er gull verdt. Jeg liker nesten alt i den, egentlig. Approval også – det er så enkelt å sende, godkjenne og ha oversikt over fakturaene, uten at det tar mye tid.»

Ruth Hauksdóttir, regnskapsmedarbeider i Røberg AS

Røberg AS valgte Visma.net ERP og Payroll

 

Hvem skal levere løsningen din?

Visma.net ERP leveres gjennom samarbeidspartnerne våre. De dedikerte partnerne våre innen bygg og anlegg kjenner bransjen din godt, og har lang erfaring med å implementere det nye ERP-systemet ditt.

Proplan
Cloud COnnection
 

portrett.jpg

Skal vi bygge et bekjentskap?

Snakk gjerne med Filip Caspersen, ansvarlig for bygg- og anleggssatsningen til Visma.net ERP. Han kan kontaktes på 995 36 298 eller filip.caspersen@visma.com.

Du kan også kontakte oss her

 

Informasjon fra våre Partnere

 
 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.