Alt i én løsning – smart for alle!

devices.svg

 

Kreativitet og innovasjon er selve bærebjelken i et byrå. Da bør dere slippe å bruke unødvendig tid på å sortere oppgaver, registrere timer og fakturere kundene.


Severa Project Management gir dere ett verktøy å jobbe i – og knytter sammen alt fra innsalg, oppgaver, timer og fakturering, til ferie, fravær, analyse og rapportering. Velkommen til en enklere byråhverdag!

 

Les mer om Severa Project Management

notification

Enkelt å ressursstyre

Få bedre oversikt over ressurssituasjonen i byrået. Selgere og prosjektledere har kontroll på hvilke ressurser som har ledig tid i hvilke perioder. Dere kan også se hvem som bidrar med hva.

«Vi har et mål om å bli flinkere til å analysere og evaluere prosjekter fortløpende. Tidligere hentet vi manuelt ut tall og la dem inn i Excel. Det var en tidkrevende prosess.  Nå tar det noen sekunder å få oversikt»

– Jan Thore Nalum, leder for produksjon og design i Fjuz Kommunikasjon

 

Frigjør tiden til prosjektleder

Et enkelt prosjektstyringsverktøy som er enkelt å komme i gang med, gjør at prosjektleder får hjelp til å få prosjektene i system. Kampanjer, annonser og kommunikasjonsbudskap må leveres til rett tid – Severa Project Management hjelper dere med å nå målene.
 
 
img_prosjektoversikt.jpg
cloudgraph.svg

Full oversikt over oppgavene

Alle de involverte har god oversikt over oppgaver, frister og fremdrift. Dere kan velge mellom kanban og liste, og selvfølgelig integrere prosjektoppgavene med kalenderen. Flere behov? Ikke noe problem. Severa Project Management kan integreres med mange andre systemer, slik at du har all informasjon du trenger – på ett sted.

Tilpasset rapportering

Gir dere riktig pris til kundene deres? Få bedre oversikt over hva tiden i byrået ditt faktisk går med til. Analyser prosjektene og få kontroll på prisingen av fastpris- og timeprosjekter. Dere har også dashboards som viser situasjonen på de ulike prosjektene, marginer og verdi på timer. Rapportene kan dere enkelt tilpasse hver enkelt avdeling og medarbeider.

img_rapportering.jpg

målrettet

KPIer i prosjektplanen

Ulike byråer har ulike KPIer på ulike prosjekter. Da er det viktig å kunne vise KPIene direkte i løsningen, slik at dere har alt på ett sted. I Severa Project Management kan dere enkelt lage egne KPIer og gjøre de tilgjengelig for alle medarbeiderne.

 

Timene går rett inn i regnskapet

Alle registrerte timer overføres direkte til fakturering og regnskapet – helt uten at dere trenger å punche. På den måten sparer dere ikke bare tid – dere sikrer også at dere faktisk tar betalt for det reelle arbeidet.

Time og utgifter
Versatility

Koble til det du trenger

Du kan alltid koble til regnskapssystemet ditt og ulike tredjepartsløsninger. Les mer om integrasjoner her – eller kontakt oss i skjemaet under!

 

torkil_Uformell.jpg

Torkild er vår ekspert innenfor tjenesteytende næring, og jobber spesielt med å finne løsninger som passer best for bedrifter som lever av å selge timer. Ta kontakt med han for en uforpliktende prat.

Ja, jeg vil snakke med Torkild

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.