Kundehistorier

Kundehistorier

Lekang Filter

Lekang Filter

– Vi har hatt en stor digitaliseringsreise hvor vi har gått fra å drifte systemene selv, til å gå over til cloudbaserte løsninger. Vi flytter og flytter, forteller IT-sjefen.

Nordlandsmuseet

Nordlandsmuseet

I Bodø sentrum ligger kontorene til Nordlands kulturelle hjerte, Stiftelsen Nordlandsmuseet. Da de i 2015 skulle fornye økonomisystemet, falt valget på nettbaserte løsninger.

«De interne prosessene har blitt mer effektive etter at vi flyttet logistikken opp i skyen. Nå har vi full kontroll på vareflyten og lagerne. Det hadde vi ikke før.»

- Jan Johansen, økonomi- og administrasjonsdirektør Timik Medical

Skarpe

Skarpe

Daglig leder i Skarpe, Jens Petter Reinertsen, forteller at visjonen er å jobbe tett med kunden, være transparente, effektive og forutsigbare.

Timik Medical

Da Timik Medical så behov for å modernisere interne IT-systemer, var kravene klare: Finans- og logistikksystemet måtte være fremtidsrettet og nettbasert. Valget falt på Visma.net.

Vaktmesterkompaniet

Oslos største leverandør av utendørs vedlikehold, Vaktmesterkompaniet, håndterer hvert år titusentalls fakturaer. Da bedriften er avhengige av en høy grad av automatisering falt valget på Visma.net.

Tromsø Villmarkssenter

Tromsø Villmarkssenter ønsket et nettbasert økonomisystem som kunne integreres med deres bookingsystem. Økonomisjef Ole Kristian Reinertsen forteller om bedriftens erfaringer med Visma.net ERP.

«Visma.net er bygget for å automatisere. Det er ingen tvil om at det er fremtiden!»

- Rune Kristoffersen, CFO Vaktmesterkompaniet

LG Interiør

Da LG Interiør skulle modernisere IT-løsninger i 2015, var kravene klare. Finans- og logistikkfunksjonen skulle være i ett og samme system. Løsningen ble Visma.net.


Drammen Scener

Drammen Scener ønsket bedre kostnadskontroll og økt effektivitet. Hør økonomiansvarlig Lise Østensen fortelle om bedriftens suksessfulle overgang til et nettbasert ERP-system.

Arctic Lavvo

Arctic Lavvo of Kautokeino trengte et nytt ERP-system som kunne integreres med deres nettbutikk da bedriften startet opp i august 2016. Grûnder Anders Bongo-Wiik forteller hvorfor løsningen ble Visma.net ERP.

Norway Yacht Charter

I turistbransjen varierer inntektene og det er viktig med god kostnadskontroll. Daglig leder i Norway Yacht Charter, Geir Kristiansen, forteller hvorfor nettbaserte ERP-løsninger fra Visma gir bedriften nettopp det.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

Vi trenger ditt samtykke.