Kundehistorier

Gode historier er til for å deles!

 

Kundehistorier

Tufte Wear

Tufte Wear

De har vokst ut av barneavdelingen, og menger seg med de store sportskjedene nå. Én ting er de tydelige på: ERP-system er kjedelig, men det er mye kjedeligere når ERP-systemet ikke funker.

Apotekerforeningen

Apotekerforeningen

8 leverandører knivet om hjertet til Apotekforeningen. De falt til slutt for det skybaserte ERP-systemet Visma.net.

«De interne prosessene har blitt mer effektive etter at vi flyttet logistikken opp i skyen. Nå har vi full kontroll på vareflyten og lagerne. Det hadde vi ikke før.»

- Jan Johansen, økonomi- og administrasjonsdirektør Timik Medical

Fafo

Fafo

Hvordan går man frem når man skal velge et nytt ERP-system? Det vet økonomisjef Mona Sandbæk en hel del om.

Mellbye Planteskole

Mellbyes Planteskole

For første gang på 11 år skal Unni skal ha tre ukers sammenhengende sommerferie. Det er takket være overgangen til lønnssystem i skyen.

Amundsen Sport

Amundsen Sports

Daglig leder om kompleks logistikk og hvorfor Amundsen Sports aldri kunne satset så hardt på ehandel uten et solid system i bunn.

Lekang Filter

Lekang Filter

Skybasert lønnssystem er noe alle i bedriften drar nytte av, på ulike måter. IT-sjef, daglig leder og lønnsansvarlig deler sine synspunkter.

«Visma.net er bygget for å automatisere. Det er ingen tvil om at det er fremtiden!»

- Rune Kristoffersen, CFO Vaktmesterkompaniet

Nordlandsmuseet

Nordlandsmuseet

Nordlands kulturelle hjerte gikk over til skybasert økonomisystem og fryder seg over en bedre arbeidsflyt med økt kontroll og oversikt.

Skarpe

Skarpe

Prosjekstyring i skyen gir menneskene i Skarpe mer tid til å sette seg sammen og tenke strategi, jobbe effektivt og tettere med kunden.

Timik Medical

Med klare krav om hvilke smertepunkter det nye økonomi- og logistikksystemet skulle løse, falt valget på skybaserte Visma.net ERP.

Vaktmesterkompaniet

Oslos største leverandør av utendørs vedlikehold, Vaktmesterkompaniet, håndterer hvert år titusentalls fakturaer. Da bedriften er avhengige av en høy grad av automatisering falt valget på Visma.net.

Tromsø Villmarkssenter

Tromsø Villmarkssenter ønsket et nettbasert økonomisystem som kunne integreres med deres bookingsystem. Økonomisjef Ole Kristian Reinertsen forteller om bedriftens erfaringer med Visma.net ERP.

LG Interiør

Da LG Interiør skulle modernisere IT-løsninger i 2015, var kravene klare. Finans- og logistikkfunksjonen skulle være i ett og samme system. Løsningen ble Visma.net.


Drammen Scener

Drammen Scener ønsket bedre kostnadskontroll og økt effektivitet. Hør økonomiansvarlig Lise Østensen fortelle om bedriftens suksessfulle overgang til et nettbasert ERP-system.

Arctic Lavvo

Arctic Lavvo of Kautokeino trengte et nytt ERP-system som kunne integreres med deres nettbutikk da bedriften startet opp i august 2016. Grûnder Anders Bongo-Wiik forteller hvorfor løsningen ble Visma.net ERP.

Norway Yacht Charter

I turistbransjen varierer inntektene og det er viktig med god kostnadskontroll. Daglig leder i Norway Yacht Charter, Geir Kristiansen, forteller hvorfor nettbaserte ERP-løsninger fra Visma gir bedriften nettopp det.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

Vi trenger ditt samtykke.