regnskapsforer_850x500.jpg

 
 

 

 

 

Ellen (1).jpg

Gradvis migrasjon med en klar plan

TMF Group valgte å migrere kundene til det nye lønnssystemet gradvis. De startet med de enkleste kundene, og fortsatte videre med de mer komplekse kundene etter hvert. Dette tillot dem å bli kjent med systemet, og de hadde tid til å lære og tilpasse seg, samtidig som de var godt i gang med migrasjon av flere kunder.  

– For oss har det vært en fornuftig strategi å starte med de mindre og enklere kundene først. Vi valgte å vente med de mer komplekse kundene, for å gi oss selv muligheten til å bli kjent med systemet, i tillegg til at vi har hatt bedre tid til de kundene som er litt mer komplekse og derav tar lengre tid å migrere.

Totalt sett har TMF Group migrert kunder jevnt og trutt gjennom 5 måneder, og kan anbefale fremgangsmåten videre til andre som nå blir nødt til å finne et system som erstatter Huldt og Lillevik. Bjørg Marie har en tydelig oppfordring til andre regnskapsbyråer: Det er bare å hive seg ut i det, men gjør det med en tydelig plan.

– Ha en plan på hvem som skal flyttes når, og hvem som gjør hva. Verre er det ikke. Men det er essensielt å kartlegge behov og gjøre en grundig analyse i forkant. Så raskt det er avklart er det bare å sette i gang. Ikke vent for lenge – det skaper bare stress på slutten. 

Bjørg Marie er også fornøyd med migrasjonsverktøyet hos Visma Software, den såkalte Flyttefabrikken.

– Flyttefabrikken har vært super, og det har gått veldig fort. Vi hadde et rush hvor vi overførte så å si alle kunder, bortsett fra noen få som vi er nødt til å vente med på grunn av funksjonalitet. Etter kun et par dager fikk vi beskjed om at alt var klart og at vi bare kunne sette i gang. Noe smårusk må gjøres, men i det store og hele har det gått greit, forteller hun fornøyd.

Slik fungerer Flyttefabrikken →

Digital opplæring og veiledning

Levert av Proplan

TMF Group har samarbeidet tett med leveransepartneren Proplan ved implementeringen av Payroll. Til å begynne med var de avhengige av konsulenten sin Øystein Enger, som har bistått dem og sørget for at de har vært trygge og komfortable med den nye løsningen. 

– I starten av implementeringen var vi veldig avhengige av Proplan, og konsulenten vår, Øystein Enger. Både for hvordan vi skulle sette opp systemet og hvordan det fungerte i praksis. Vi fikk mye støtte i overføringen av de første kundene. Nå er det mest hvis vi støter på noen problemer. Da er det Øystein vi forholder oss til, forteller Bjørg Marie.

Opplevelsen er gjensidig. Øystein er også meget fornøyd med samarbeidet med TMF. 

– Bjørg Marie og teamet har gjort jobben min enklere. Det at de som kunde stiller forberedt og har tatt forberedende kurs i Visma Learning Universe, skaper en tillit og et godt utgangspunkt for videre samarbeid, forteller Øystein.

 

 

guide - dame som ser på PC.jpg

Payroll er et norsk lønnssystem og det er derfor et system som er tilpasset for norske bedrifter, men TMF Group har troen på at mer funksjonalitet vil komme på plass som også gjør det enklere for de som har kunder fra andre land. 

– Det er mange lønnssystemer der ute og alle har sine fordeler og bakdeler, men det gjelder å ta et valg og vi er fornøyde med Payroll, avslutter Bjørg Marie.

Slik er overgangen fra Huldt & Lillevik til Payroll – se gratis webinar →

 

Flere sukesshistorier

800-lonn.jpg

Med Payroll Byrå er det lett å håndtere komplekse lønnskunder

Med Payroll Byrå fikk Skatt og Regnskap AS et lønnssystem som kunne håndtere de største kundene.

 

800-atenti.jpg

Årsoppgjøret er enklere med Visma Periode & År

Regnskapsbyrået Atenti var blant de første regnskapsbyråene som fikk teste det nye, skybaserte systemet for periodeavslutning og årsoppgjør. Slik opplevde de Periode og År.

800-learn.jpg

Integrasjonene ga bedriften mer tid til kvalitetssikring

Slik har overgangen fra Huldt og Lillevik til Visma.net Payroll og OneStop Reporting hjulpet trafikkskolen Learn AS

X
 

Meld deg på Regelnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.