Reiseavtaler for din bedrift

Flyreiser

Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får din bedrift tilgang til en eksklusiv avtale på flyreiser med Norwegian. En avtale som sikrer deg konkurransedyktige priser, kombinert med fleksibilitet og komfort. Avtalen gjelder både Restriktiv/LowFare-billetter og Flex-billetter. Ved å utnytte denne avtalen, kan din virksomhet redusere reisekostnadene betydelig, samtidig som de ansatte får fleksibiliteten de trenger for vellykkede forretningsreiser. 

Spar på flyreiser med Visma Innkjøpssamarbeid

Norwegian 

Opptil 17 % rabatt

Visma Innkjøpssamarbeid + Norwegian

 

 • Prisvinnende flyselskap
 • Bærekraftig luftfart
 • WiFi om bord
 • Tjen CashPoints og Rewards

Norwegian er et ledende lavprisflyselskap kjent for å tilby kostnadseffektive flyreiser over et bredt nettverk av destinasjoner i Europa og globalt. Selskapet skiller seg ut med sin kundevennlige tilnærming, moderne flåte og engasjement for bærekraftig luftfart.

Hotell

Når det gjelder forretningsreiser, forstår vi viktigheten av komfort, tilgjengelighet og kostnadseffektivitet. Med et bredt utvalg av hoteller i alle prisklasser finner du alternativer som passer for din type reiser. Enten du planlegger et lite møte, et stort seminar, eller trenger et behagelig sted å bo, har vi avtaler med kjente leverandører som sikrer at dine behov blir møtt med den høyeste standarden av kvalitet og komfort.

Spar på hotell med Visma Innkjøpssamarbeid

Thon Hotels

Opptil 16 % rabatt

Visma Innkjøpssamarbeid + Thon Hotels

Thon Hotels er en av Norges største hotelleverandør med over 60 hoteller i Norge. Thon Hotels tilbyr hoteller fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, i tillegg til hoteller i Belgia, Nederland og Sverige. Gjennom deres samarbeid med First Hotels tilbyr de også hoteller i både Sverige og Danmark.

Strawberry

Opptil 14 % rabatt

Visma Innkjøpssamarbeid + Strawberry

Strawberry er en av Nordens ledende hotellkjeder, og har nærmere 200 hotell i hele verden. Strawberry består av tre hotellkjeder - Clarion, Quality og Comfort, i tillegg til 23 frittstående hoteller. De ulike hotellkjedene gir deg mulighet til å velge det som passer akkurat deg.

Frogner House

Opptil 15 % rabatt

Visma Innkjøpssamarbeid + Frogner House Apartments

Frogner House Apartments ble startet i 2005 og har i dag flere leilighetshoteller med sentrale lokasjoner i Oslo og Stavanger. Leilighetshotellene består av fullt møblerte leiligheter, som skal gi deg muligheten til å senke skuldrene og føle deg som hjemme. 

First Hotels

Opptil 15 % rabatt

First Hotels + Visma Innkjøpssamarbeid

First Hotels har 30 ulike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige og Danmark. Hotellkjeden kan tilby moderne møterom, gode konferansefasiliteter, og ikke minst hotellrom tilrettelagt for deg som reiser i jobbsammenheng. 

Leiebil

Når du trenger fleksibilitet og frihet på dine forretningsreiser er leiebil et godt valg. Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til fremforhandlede priser og vilkår hos Hertz, verdens største og eldste bilutleieselskap. Avtalen inkluderer ikke bare konkurransedyktige leiepriser, men også tilgang til et bredt utvalg av nye og sikre personbiler, stasjonsvogner, minibusser og varebiler fra anerkjente produsenter, enten det er for en dagstur eller en lengre periode.

Spar på leiebil med Visma Innkjøpssamarbeid

Hertz

Opptil 25 % rabatt

Visma Innkjøpssamarbeid + Hertz

 • Bredt utvalg kjøretøy
 • Global tilstedeværelse
 • Fleksible leiealternativer
 • Bonuspoengprogram

Hertz er verdens største og eldste bilutleieselskap med over 8000 utleiekontorer i mer enn 150 land. Med flere enn 170 utleiestasjoner har Hertz lokasjoner på samtlige flyplasser i Norge, samt i de fleste større byer og tettsteder. Alle ansatte får gratis medlemskap i fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Reward, og slipper kø ved henting av bil.

Taxi

Tid er ofte en kritisk faktor i det daglige og på forretningsreise. For møter som kaller på kort varsel, sikrer vår taxiavtale rask og pålitelig transport, slik at dine ansatte alltid ankommer tidsnok. Med effektiv dør-til-dør service, reduseres unødvendig ventetid og reisetid, slik at ansatte kan bruke tiden sin mer produktivt. Ved å utnytte vår skreddersydde taxiavtale, sikrer Visma Innkjøpssamarbeid at dine forretningsreiser blir håndtert med optimal effektivitet, komfort og økonomisk forsvarlighet.

Spar på taxi med Visma Innkjøpssamarbeid

NorgesTaxi

Opptil 20 % rabatt

Norgestaxi + Visma Innkjøpssamarbeid

 • Pålitelig service
 • Landsdekkende tilgjengelighet
 • Fastpris på reise
 • Moderne bestillingsapp

NorgesTaxi er Norges største landsdekkende taxiselskap, med biler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Kongsberg. NorgesTaxi AS en del av Cabonline Group, en av Europas ledende teknologi- og tjenesteleverandører til taxibransjen. Konsernet har ca. 7.000 biler i Norge, Sverige og Finland og utfører over 20 millioner turer i året, fordelt på over 230 byer i Norden.

 
 
 

Reisebyrå

I en verden hvor effektivitet og kostnadsoptimalisering er nøkkelen til suksess er reisebyrå et godt hjelpemiddel. Med tilgang til avanserte bookingverktøy og dedikerte reisekonsulenter, blir planlegging, booking og administrasjon av dine forretningsreiser enklere enn noen gang. Ved å utnytte Visma Innkjøpssamarbeids avtaler på reisebyrå, kan din organisasjon nyte godt av en helhetlig reisetjeneste som ikke bare sparer tid og penger, men også øker tilfredsheten og produktiviteten blant de ansatte på reise.

Spar på reisebyrå med Visma Innkjøpssamarbeid

Spørsmål og svar om forretningsreiser

Slik får du tilgang til avtalene

For å få tilgang til reiseavtalene må du bli en del av Visma Innkjøpssamarbeid. Alle avtalene er samlet i en felles innkjøpsportal, sammen med over 40 andre innkjøpsavtaler innen administrative områder. 

Prøv innkjøpssamarbeidet gratis

Om reise fra Visma-bloggen

Sikre jobbreisen

Slik sikrer du jobbreisen mot sykdom og avlyste møter

Det kan være mange grunner til at en jobbreise ikke lar seg gjennomføre. Alt fra at møtet blir flyttet i siste øyeblikk til sykdom hos en av deltakerne kan gjøre at en jobbreise du allerede har bestilt ikke blir noe av, og du sitter igjen med en dyr reiseregning uten å ha forlatt kontoret. Dette kan du enkelt unngå ved å bestille en fleksibel jobbreise.

Reisebyrå

Fem grunner til å bruke reisebyrå

Ved å benytte reisebyrå kan bedriften oppnå mer enn å kutte kostnader. Les fem grunner til at din bedrift bør benytte et reisebyrå.

Forretningsreiser

Fire tips til å reise smartere!

Bedrifter har ulike behov for forretningsreiser. Pris, fleksibilitet, lokasjon og leverandøravtaler er faktorer bedriften må vurdere. Vi har samlet fire overordnede tips for hvordan bedrifter kan reise smartere.