Hvorfor velge bil- og transportavtaler gjennom Visma?

Firmabiler koster ikke bare i direkte utgifter, men også i service, vedlikehold, dekkskift, drivstoff og vask. Samtidig kan det være vanskelig å vite hvilke leasing- eller leietjenester som vil være mest lønnsomt.

Vi i Visma Innkjøpssamarbeid har fremforhandlet en rekke avtaler med anerkjente leverandører, slik at din bedrift skal spare stort på innkjøp til bedriften. Våre avtaler gir deg store besparelser og økt lønnsomhet samtidig som den enkle portalen og de ferdigforhandlede avtalene sparer deg tid som du kan bruke til å jobbe med bedriftens kjernevirksomhet.

Spar utgifter på bil og drivstoff med rabatter fra:

Spørsmål og svar om bil og transport

_DSC0230-1 (1).jpg

Privatrabatter på bil, drivstoff og mer

Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan du tilby dine ansatte privatrabatter på drivstoff fra Circle K, dekk fra Dekkmann, leiebil fra Hertz og fra en rekke andre kjente leverandører som Hotels.com, BliVakker, Zalando og Fjordkraft.

Gjør som Olav Thon Gruppen, Canon, Oda og flere tusen andre bedrifter som er medlem av Visma Fordel Ansatt. Gi de ansatte privatrabatter på det de trenger og bruker i hverdagen, og bli en mer attraktiv arbeidsgiver du også.

Sjekk ut fordelsprogrammet her

Andre populære avtaleområder

Drift

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

Drift

IT og mobil

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

IT og mobil

Bemanning og rekruttering

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

Bemanning og rekruttering

Prøv innkjøpssamarbeidet gratis

Ønsker du å høre mer om om hvor mye du kan spare på bil og drivstoff ved hjelp av Visma Innkjøpssamarbeid kan du trykke på knappen under. Du vil bli kontaktet for å avdekke din bedrifts behov, og får muligheten til å prøve hele innkjøpssamarbeidet helt gratis og uforpliktende.

Prøv gratis

 

Visma

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 9000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.