Innkjøpsportal

Med Visma Innkjøpsportal får du samlet alle bedriftens innkjøpsavtaler på ett sted. Dette sikrer deg god oversikt og full kontroll.

Din innkjøpsportal. Ditt verktøy for full kontroll.

Innkjøpsportalen hjelper deg med å få oversikt og kontroll over alle bedriftens innkjøpsavtaler. Ved å benytte deg av innkjøpsportalen kan du gjøre innkjøp enkelt og tilgjengelig for alle deler av din virksomhet.

Innkjøpsportal_handlevogn

Alle avtaler på ett sted

Få tilgang til over 40 innkjøpsavtaler fremforhandlet av Visma, og legg enkelt til bedriftens egne avtaler.

Innkjøpsportal_brukere

Ubegrenset antall brukere

Alle i bedriften kan få tilgang. Du kan enkelt legge til nye brukere og administrere de ansattes rettigheter.

Innkjøpsportal_melding

Melding til bestiller

Sikre at bedriftens retningslinjer for innkjøp blir fulgt ved å legge til meldinger knyttet til bestilling. 

Innkjøpsportal_ansattfordeler

Bedriftsavtaler og ansattfordeler.

Stadig flere bedrifter velger å tilby rabatter og fordeler til sine ansatte. Ved å velge fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan du enkelt tilgjengligjøre fordelsavtaler til privatbruk for alle ansatte. Du kan også legge til bedriftens egne avtaler. På denne måten blir innkjøpsportalen et helhetlig verktøy for både bedriftsavtaler og ansattfordeler.

Tilgang når det passer deg.

Visma Innkjøpsportal er en nettbasert portal som gjør det enkelt for deg å gjøre innkjøp når og hvor det passer deg. Innkjøpsportalen fungerer på mobil, nettbrett og PC. Dette betyr at dine innkjøpsavtaler alltid et tilgjengelige. Både for deg og resten av din virksomhet.  

Visma Innkjøpsportal

Få en gratis demo av innkjøpsportalen.

Fyll inn skjema nedenfor og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.