Gå til hovedsiden

Visma Blogg - om teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp, HR

Sjekk ut podcaster fra Visma

Alle artikler

 • Facebook vs. YouTube: Video

  Før du velger enten Facebook eller YouTube, bør du bruke litt tid til å forstå forskjellene mellom de to mest dominerende plattformene for videoinnhold. Sjekk ut våre tips her!

 • Tester du den fysiske sikkerheten?

  Det er mandag ettermiddag og på vei ut av kontoret slipper du inn noen som skal ta service på kaffemaskinen. Tirsdag morgen drar du på jobb som vanlig, men når du ankommer kontoret får du deg en ubehagelig overraskelse: Politiet vil snakke med deg om et sikkerhetsbrudd som har funnet sted, og det mest skremmende av alt: De mistenker at du hadde noe med det å gjøre.

 • Slik sikrer du god offboarding

  Gode rutiner når ansatte slutter i bedriften gjør dem til gode ambassadører. I tillegg gir det HR-avdelingen nyttig informasjon om bedriftens arbeidsforhold.

 • Dette sier opplæringsloven

  Tilsyn skolemiljø – spørsmål fra webinardeltakere

  Flere av deltakerne benyttet anledningen til å stille spørsmål i forbindelse med webinaret om det nasjonale tilsynet med skolemiljø. I denne artikkelen har vi samlet spørsmål og svar som vi tror kan ha interesse for flere. Spørsmålene er besvart av jurist Ingunn Wiig.

 • Gen Z krav til dagens ledere

  Gen Z stiller helt andre krav til dagens ledere

  Millennials eller Gen Z? Samme kan det være. Den nye generasjonen som er på vei inn i arbeidslivet, stiller helt andre krav til ledere enn før. Hvordan kan og bør norske ledere gjøre seg attraktive for de unge, sultne arbeidstakerne?

Mest populære