Hvorfor velge forsikring til bedriften gjennom Visma?

Vi i Visma Innkjøpssamarbeid har fremforhandlet en rekke avtaler med anerkjente leverandører, slik at din bedrift skal spare stort på innkjøp til bedriften. Våre avtaler gir deg store besparelser og økt lønnsomhet samtidig som den enkle portalen og de ferdigforhandlede avtalene sparer deg tid som du kan bruke til å jobbe med bedriftens kjernevirksomhet.

Spar på forsikring fra:

Spørsmål og svar om forsikring til bedriften

Vi har til nå spart en god del penger på både personalforsikring, skadeforsikring og pensjonsforsikring. Sammenlignet med våre tidligere forsikringsavtaler fikk vi en besparelse på 95 000 kr.

Petter Johan Holth, Økonomiansvarlig i NFU

Sammenlignet med tidligere forsikringer i bedriften fikk vi en besparelse på cirka 40 % hos Söderberg & Partners gjennom Vismas betingelser og priser.

Dag Ottersen, Daglig Leder Action Transport

Andre populære avtaleområder

Drift

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

Drift

Bemanning og rekruttering

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

Bemanning og rekruttering

_DSC5672.jpg

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

Møbler og innredning

Prøv Visma Innkjøpssamarbeid gratis

Som medlem av Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til totalt over 40 innkjøpsavtaler på forsikring til bedriften og flere andre områder som strøm, reise og kaffe. Vi har avtaler som kan redusere de fleste innkjøpskostnadene til bedriften din, og du har muligheten til å prøve dette helt gratis og uforpliktende ved å trykke på knappen under.

Prøv gratis

Visma

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 9000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.