Innkjøpssamarbeid

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til over 40 avtaler innen administrative innkjøp. Dette sparer bedriften din for både tid og penger.

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Administrative innkjøp inkluderer innkjøp av utstyr, tjenester og materiale som ikke tilhører kjernevirksomheten, men som er nødvendig for drift av alle typer virksomheter. Det være seg innkjøp av kontormateriell, strøm, PC-er, telefoni, renhold eller andre ting. Disse ikke-strategiske innkjøpene er ofte svært ressurs- og kostnadskrevende. Derfor kan de med fordel overlates til andre. Eller gjøres på en mer ressursbesparende måte. 

Gjør som mange tusen andre norske bedrifter, bruk Visma Innkjøpssamarbeid til å få stordriftsfordeler og redusere dine kostnader. Med lavere kostnader og frigjorte ressurser kan du konsentrere deg om økt lønnsomhet og produktivitet innen din kjernevirksomhet!

Start besparelsen - inngå et felles innkjøpssamarbeid med Visma.

Visma Innkjøpssamarbeid - innkjøpere

Ferdigforhandlede innkjøpsavtaler.

Visma har på vegne av flere tusen kunder inngått innkjøpsavtaler med mer enn 40 leverandører. Som en av Norges største innkjøpere betyr det at vi kan tilby deg og din virksomhet svært gunstige betingelser innen data og tele, kontor og administrasjon, drift, økonomi og personal og reiser.

Sjekk ut alle innkjøpsavtalene

Nettbasert innkjøpsportal. 

I Visma Innkjøpsportal har vi samlet alle våre administrative innkjøpsavtaler. Du kan også legge til bedriftens egne avtaler. På denne måten får du samlet alle bedriftens avtaler på ett sted. Dette sikrer deg god oversikt og full kontroll. 

Få full kontroll med Visma Innkjøpsportal

Visma Innkjøpssamarbeid
Visma innkjøpssamarbeid - fordelsprogram

Fordelsprogram for bedriftens ansatte.

Det er ikke bare bedriften som kan nyte godt av volumsbaserte innkjøpsavtaler. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte tilgang til rabatter og fordeler til privat bruk. Du får gode priser på klær, hotell, forsikring, strøm, drivstoff og mye mer. 

Les mer om fordelsprogrammet

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.