Visma Innkjøpssamarbeid

Vi er inne i en periode hvor ansatte returnerer tilbake til jobb. Samtidig øker antall smittede av covid-19. I den anledning får du med Visma Innkjøpssamarbeid stordriftsfordeler på en rekke relevante produkter og tjenester som kan redusere smitterisiko for deg og dine ansatte.

Hygienepakke Lyreco

Spar penger på kjøp av munnbind, håndsprit og desinfeksjon

Med Visma Innkjøpssamarbeid sparer du i snitt 25 - 30 % på hygieneprodukter fra Lyreco. Dette sikrer deg de beste prisene på produkter som gjør at du kan føle deg sikker på jobb.

Kontakt oss om hygiene »

Allkopi sikkerhetsprodukter

Opptil 20 % rabatt på sikkerhetsmerking

Minn kunder og kollegaer på å holde sikkerhetssonene. Få rabatt på sikkerhetsprodukter som merking for gulv, plakater og etiketter til Antibac-stasjonen hos Allkopi NetPrint.

Kontakt oss om sikkerhetsmerking »

Få stordriftsfordeler med Visma Innkjøpssamarbeid

Utnytt innkjøpsfordelene av samlet kjøpekraft. I Visma Innkjøpssamarbeid forhandler vi avtaler på vegne av volumet til alle medlemsbedriftene. Med over 40 tilgjengelige avtaler får du de beste betingelsene på alt det du trenger til daglig drift av din virksomhet. 

Visolit

Markedsledende priser på IT

Alle bedrifter har noe form for innkjøp av IT. Avtalen Visma har med Visolit gir deg tilgang til opptil 15 % rabatt på produkter fra HP og Lenovo, samt markedsledende priser på alle andre produkter og tjenester. 

Kontakt oss om IT »

DHL

Opptil 64 % rabatt på ekspresstjenester

Sender eller mottar din bedrift varer eller dokumenter ut eller inn av Norges grenser? Gjennom avtalen Visma Innkjøpssamarbeid har med DHL Express kan du oppnå gode besparelser på ekspressfrakt.

Kontakt oss om frakt »

Södeberg & Partners

I snitt 30 % besparelse på forsikring

NFU sparte 95 000 kroner på organisasjonens forsikringer ved å benytte Visma Innkjøpssamarbeid sin avtale med Södeberg & Partners på forsikringsmegling. Dette kan også gjelde din bedrift. 

Kontakt oss om forsikring »

Nordic Choice Hotels

Opptil 12 % rabatt på hotell

Avtalen med Nordic Choice Hotels gir din bedrift tilgang til fordelaktige priser på nærmere 200 hoteller i Norge og Norden. Velg blant de tre hotellkjedene Clarion, Comfort og Quality eller et av de frittstående hotellene. 

Kontakt oss om hotell »

Circle K

Opptil 60 øre/l rabatt på drivstoff

Med firmakort via Visma Innkjøpssamarbeid får du rabatt på bensin, diesel, vask og olje hos Circle K. Rabatten på drivstoff regnes ut fra prisen på pumpene slik at du alltid vet hva du faktisk betaler for drivstoffet.

Kontakt oss om drivstoff »

Brilleland

Opptil 50 % rabatt hos Brilleland

Et optimalt syn er viktig for en effektiv arbeidsdag. Avtalen Visma Innkjøpssamarbeid har med Brilleland sikrer alle i din bedrift gode priser på synsprøve, briller, kontaktlinser og solbriller.

Kontakt oss om synsprøve og briller »

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet, så hjelper vi deg å finne den beste løsningen på din forespørsel.

Vi trenger ditt samtykke.