Innkjøpssamarbeid

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til over 40 avtaler innen administrative innkjøp. Dette sparer bedriften din for både tid og penger.

Senk skuldrene med innkjøpssamarbeid for bedrifter

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan du føle deg trygg på at du alltid har de beste betingelsene. Ved å velge våre avtaler kan du sikre bedriften besparelser direkte på bunnlinjen, samtidig som du får mer tid til å konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet. 

Avtaleområder

- Arbeidsklær
- Briller
- Bemanning
- Bil og drivstoff
- Forsikring
- IT-løsninger

- Kaffe og frukt
- Kontorrekvisita
- Mobilabonnement
- Møterom
- Reise
- Strøm

Ikke betal mer enn nødvendig

Se hvor mye du kan spare på innkjøp ved å bytte til våre avtaler. For å kartlegge konkrete besparelser hjelper vi deg med en gratis og uforpliktende analyse av bedriftens kostnader.

Visma Fordel Ansatt

Fordelsprogram for bedriftens ansatte

Det er ikke bare bedriften som kan nyte godt av volumsbaserte innkjøpsavtaler. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte tilgang til rabatter og fordeler til privat bruk. Du får gode priser på klær, hotell, forsikring, strøm, drivstoff og mye mer. 

Les mer om fordelsprogrammet

Nettbasert innkjøpsportal

I Visma Innkjøpsportal har vi samlet alle våre administrative innkjøpsavtaler. Du kan også legge til bedriftens egne avtaler. På denne måten får du samlet alle bedriftens avtaler på ett sted. Dette sikrer deg god oversikt og full kontroll. 

Få full kontroll med Visma Innkjøpsportal

Visma Innkjøpssamarbeid

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.