Visma Innkjøpssamarbeid

Visma Innkjøpssamarbeid for bedrifter

Hvorfor innkjøpssamarbeid?

Indirekte innkjøp tilrettelegger for den daglige driften. Dette kan være alt fra forsikring, strøm, reise og kontorrekvisita til kaffe, renhold og IT. Volumet er gjerne lavere enn innkjøp knyttet direkte til produksjon av bedriftens varer og tjenester. Derfor har bedriften ofte ikke forhandlingsmakten som trengs for å få de beste betingelsene selv. Dette kan løses gjennom et innkjøpssamarbeid.

Få vite hvor mye du kan spare på å bli en del av et innkjøpssamarbeid →

Hvilke fordeler gir samarbeid?

Med det samlede volumet til alle medlemmene i Innkjøpssamarbeidet forhandler Visma frem de beste betingelsene på pris, kvalitet, tilgjengelighet og levering innen indirekte innkjøp. Dette gir en rekke økonomiske og tidsbesparende fordeler: 

  • Ett kontaktledd for alle innkjøpsavtalene
  • Velg hvilke avtaler som benyttes og hvor ofte
  • Få tilgang til over 40 rammeavtaler fra anerkjente leverandører
  • Unngå forhandling, reforhandling og oppfølging av leverandøravtaler

 
Gå til oversikt over leverandører og besparelser 

Finn ut hvor mye din bedrift kan spare

Ønsker du å vite hvor mye du kan spare på bedriftens innkjøp? Få en uforpliktende og gratis analyse. 
Innkjøpsavtaler

Våre innkjøpsavtaler

Du kan føle deg trygg på at du alltid har de beste betingelsene gjennom Visma Innkjøpssamarbeid. Ved å velge våre avtaler kan du sikre bedriften besparelser direkte på bunnlinjen, samtidig som du får mer tid til å konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet.

Se alle innkjøpsavtalene →

 
Nettbasert innkjøpsportal

Vi har samlet alle avtalene i en og samme innkjøpsportal. Her kan du også legge til bedriftens egne avtaler. På denne måten får du samlet alle bedriftens avtaler på ett sted. Dette sikrer deg god oversikt og full kontroll.

Få full kontroll med Visma Innkjøpsportal →

Innkjøpsportal

Visma Fordel Ansatt

Privatavtaler for ansatte

Det er ikke bare bedriften som kan nyte godt av volumsbaserte innkjøpsavtaler. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte tilgang til rabatter og fordeler til privat bruk. Du får gode priser på klær, hotell, forsikring, strøm, drivstoff og mye mer. 

Les mer om fordelsprogrammet 

Bli en del av Innkjøpssamarbeidet

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til innkjøpsavtaler innen mange områder. Dette gir deg markedsledende priser på produkter og tjenester din bedrift trenger til daglig drift. Ønsker du å bli en del av innkjøpssamarbeidet? Ta kontakt med oss.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.