Forretningsreiser

Reduser bedriftens reisekostnader med rabatterte priser på fly, hotell, leiebil, reisebyrå og taxi.

Få lavere kostnader på forretningsreiser

Alle bedrifter har ulike behov når det kommer til forretningsreiser. Når du inngår et felles innkjøpssamarbeid med Visma vil du få tilgang til en portefølje av leverandører som ivaretar dine behov, fra planleggingfasen til vel gjennomført, enten dere skal fly, leie bil, overnatte på hotell eller arrangere konferanse. Slik at du kan redusere direkte og administrative reisekostnader i din bedrift.

Reisepolicy

Reisepolicy for forretningsreiser

Reisepolicyen er laget for bedrifter som ønsker å redusere sine reisekostnader og oppnå økt konkurransefortrinn. Formålet er å samordne kjøp av reiser hos utvalgte leverandører, slik at alle forretningsreiser kan gjennomføres på den hurtigste og rimeligste måten.

Last ned gratis reisepolicy

Analyse

Analyse av bedriftens reisekostnader

Ønsker du å finne ut hvor mye din bedrift kan spare på forretningsreiser? Få en gratis analyse. Vi analyserer dagens reisekostnader opp mot våre avtaler og presenterer konkrete besparelser. Du velger selv om vi skal analysere et konkret område eller de totale reisekostnadene.

Få en gratis analyse

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.