Reduser reisekostnader

Forretningsreiser

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan du redusere bedriftens reisekostnader på forretningsreiser med rabatterte priser på fly, hotell, leiebil, reisebyrå, Serviced Apartments og taxi.

Prøv innkjøpssamarbeidet gratis

Lavere kostnader på forretningsreise

La de ansatte slippe å lete etter de beste prisene og alternativene når de skal på jobbreise. Visma Innkjøpssamarbeid har samlet en rekke avtaler som sikrer din bedrift de beste betingelsene og prisene på fly, hotell, leiebil, reisebyrå og taxi. Slik kan du redusere både direkte og administrative reisekostnader i bedriften. 

Slik får du tilgang til avtalene

For å få tilgang til reiseavtaler for bedriften må du bli en del av Visma Innkjøpssamarbeid. Alle avtaler er samlet i en felles innkjøpsportal, sammen med over 40 andre innkjøpsavtaler innen administrative områder. 

Min bedrift vil bli medlem

Gratis analyse

Analyse av bedriftens reisekostnader

Ønsker du å finne ut hvor mye din bedrift kan spare på forretningsreiser? Få en gratis analyse. Vi analyserer dagens reisekostnader opp mot våre avtaler og presenterer konkrete besparelser. Du velger selv om vi skal analysere et konkret område eller de totale reisekostnadene.

Få en gratis analyse

Reisepolicy

Reisepolicy for forretningsreiser

Reisepolicyen er laget for bedrifter som ønsker å redusere sine reisekostnader og oppnå økt konkurransefortrinn. Formålet er å samordne kjøp av reiser hos utvalgte leverandører, slik at alle forretningsreiser kan gjennomføres på den hurtigste og rimeligste måten.

Last ned gratis reisepolicy