Forretningsreiser

Alle bedrifter har ulike behov når det kommer til forretningsreiser. Vi tilbyr en portefølje av reiseleverandører som ivaretar dine behov, fra planleggingfasen til vel gjennomført, enten dere skal fly, leie bil, overnatte på hotell eller arrangere konferanse. Slik at du kan redusere direkte og administrative reisekostnader i din bedrift.

Ønsker du å redusere reisekostnadene i din bedrift?
Gratis innkjøpsanalyse - se hvor mye du kan spare på forretningsreiser

   
   
   
   
   
   
   
   
   

Flyreise

Mange av oss bruker fly som fremkomstmiddel når vi skal på forretningsreise. Billettpris og flyavganger er ofte viktige årsaker ved valg av flyreise.Vi har inngått en avtale med Norwegian som gjør at du oppnår gode rabatter ved bestilling av alle ruter operert av Norwegian.

Norwegian Reward
Du kan også benytte deg av fordelsprogrammet Norwegian Reward. Som Norwegian Reward-medlem får du CashPoints til bruk på nye reiser og eksklusive tilbud. Norwegian Reward gjør din reise enda billigere.  

Gratis WIFI på flyet
Norwegian er et av de første flyselskapene i verden som tilbyr gratis trådløst internett ombord på flyet. Dette gjør det enklere for deg som ønsker å jobbe under flyreisen og for deg som kjeder deg og ønsker å surfe generelt.

Overnatting

Tilgjengelighet er ofte en viktig årsak når du skal velge et sted å bo. Det er viktig at hotellet eller leiligheten ligger i nærheten av det kurset, den konferansen, det møtet du skal delta på eller den arbeidsplassen du skal jobbe på i en lengre periode. På den måten våkner du alltid uthvilt og er opplagt til å få med deg det som skjer.

Hotellavtaler for din bedrift
Når du drar på forretningsreise kan du velge mellom mange ulike hoteller, vi i Visma Innkjøpssamarbeid har forhandlet frem to gode hotellavtaler for deg og din bedrift. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du gode rabatter hos både Thon Hotels og First Hotels.

Serviced Apartments
For deg som ønsker din egen leilighet når du er på forretningsreise er serviced apartments et godt alternativ. Frogner House Apartments er en totalleverandør på overnatting, bo fra en natt og helt opptil et år. Enkel implementering, kan bookes via bedriftens reisebyrå eller egen online booking.

Leiebil

Det å ha en eller flere biler i bedriften er en en stor utgiftspost. Om bilene ikke brukes ofte kan leiebil være et billigere alternativ i lengden. Du trenger ikke uroe deg for skatt, service, dekbytte, garasje, og ikke minst selve bilens verdinedgang.

Leiebil der du er
Hertz er vår leverandør på bilutleie. Hertz er verdens største og eldste bilutleieselskap med over 8.000 utleiekontorer i mer enn 150 land. I Norge har Hertz mer enn 170 utleiestasjoner på samtlige flyplasser og i de fleste større byer og tettsteder.

Reisebyrå

Flere bedrifter foretrekker å booke sine reiser selv. Det å sette sammen reiser bestående av flere elementer som for eksempel fly, hotell og leiebil er ofte tidkrevende. Det å bruke et reisebyrå kan derfor være et smart valg når du skal booke dine forretningsreiser.

Alt på ett sted
Visma har valgt VIA Egencia som leverandør innenfor området reisebyråtjenester. Avtalen dekker reservasjon av reiser og formidling av reisedokumenter for fly, buss, leiebil og andre transportmidler.