Hvem er Visma Advantage?

Visma Advantage er Nordens største innkjøpssamarbeid. Vi effektiviserer innkjøp i små og store virksomheter ved å tilby fremforhandlede rammeavtaler du trenger til daglig drift av din virksomhet. Herunder avtaler innen IT, reise, strøm, kaffe, forsikring og kontorrekvisita. 

Våre innkjøpseksperter forhandler avtaler på vegne av alle medlemsbedriftene, noe som sikrer våre kunder tilgang til ledende avtalebetingelser på alt fra pris og levering til retur og service. Ved å kartlegge dagens innkjøpssituasjon, analysere betingelser og synliggjøre konkrete besparelser fungerer vi som en rådgivende part for kunden. Med implementering av gode innkjøpsrutiner og policyer hjelper vi kundene med å redusere sine kostnader ytterligere. 

Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan vi i tillegg tilby deg som arbeidsgiver ferdigforhandlede rabatter som du igjen kan tilby dine ansatte. Hos oss kommer du til dekket bord og får tryggheten du trenger til å vite at du har de beste avtalene.

Bærekraft og miljø

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev for å få tips og råd om hvordan du kan oppnå lønnsomme innkjøpsavtaler og forenkle innkjøp i din bedrift.

Meld deg på

Fra Visma-bloggen

Ønsker du å tilby gode rabattavtaler til dine ansatte?

Ønsker du å tilby gode rabattavtaler til dine ansatte?

I Innkjøp

Å tilby dine ansatte rabatter hos merker og butikker de bruker i hverdagen vil glede de som jobber for deg, gi dem et tettere bånd til bedriften og gjøre deg til en mer attraktiv arbeidsgiver. Gjennom Visma Fordel Ansatt får du en billig og enkel måte å bli en mer attraktiv arbeidsgiver på, ved å gi de ansatte rabatter fra en rekke kjente leverandører til privat bruk.

Forsikringsmegler

Hvorfor bruke forsikringsmegler?

I Innkjøp

En forsikringsmegler kan hjelpe deg å holde oversikt over alle bedriftens forsikringer. Se alle våre tips til en enklere forsikringshverdag her.