Hva er Visma?

Svarene er like mangfoldige som våre kunder er.

Noen vil svare at Visma er programvaren de bruker til fakturering og regnskap, andre at det er Visma som sender ut lønnsslippen hver måned. Gründeren vil kanskje si at Visma er småbedriftenes beste venn, mens en ansatt i NAV vil trekke fram IT-konsulentene som forenkler arbeidshverdagen deres. Rådgiveren svarer ofte at han bruker Visma til timeregistrering og prosjektstyring.

For noen er Visma den lokale regnskapsføreren. For andre er Visma teknologiselskapet med de mest nyskapende skyløsningene for store bedrifter, andre at vi leverer velferdsteknologi som lar deres gamle foreldre bo hjemme framfor på eldrehjem.

Faktum er at vi er alt dette – og mye mer. Alt du trenger - én leverandør.

Les mer om vår virksomhet på visma.com

Filosofi

Hva innebærer vår filosofi i praksis og hvordan påvirker den måten vi jobber på i Visma? Les om vår filosofi på visma.com

Hva er vår visjon?

Shaping the future of society through technology.

Vi drives av å skape et mer effektivt samfunn hvor teknologi er en viktig komponent. Vi ønsker å redefinere måten vi jobber på, og gjøre det mer effektivt, fleksibelt og sikkert. Digitaliseringen fortsetter i rekordfart, og vi tar en tydelig og ledende rolle med å digitalisere både næringslivet og samfunnet.

Hva er vår misjon?

Empowering people by simplifying and automating complex processes.

Ved å muliggjøre bedre samspill mellom mennesker og teknologi, jobber vi strukturert med å forbedre hverdagen for mennesker på kort og lang sikt.

Hva er våre verdier?

Entrepreneurial

Responsible

Dedicated

Inclusive

Vår historie

Visma er ett av Nordens raskest voksende selskaper og har hatt en sterk utvikling siden oppstarten i 1996. Allerede i 1999 ble selskapet etablert i utlandet, med Visma Software i Danmark og UK.

I 2000 endret Visma strategien til å inkludere både programvare og tjenester innenfor regnskap, finans og lønn.

I 2002 entret Visma markedet for offentlig sektor og i 2013 signerte Visma sin største avtale noensinne. Visma skal lage nettbasert løsning for skoleadministrasjon.

Har du lyst å vite mer? Du finner høydepunktene om Vismas historie på visma.com

/iframe>scope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Anbefalte artikler fra Visma-bloggen