NFU sparte 95 000 på organisasjonens forsikringer

NFU sparte 95 000 kroner på organisasjonens forsikringer

“Sammenlignet med våre tidligere forsikringsavtaler fikk vi en besparelse på kr 95 000” – Petter Johan Holth, Norsk Forbund for Utviklingshemmede (NFU).

Petter Johan Holth er økonomiansvarlig i NFU, en interesseorganisasjon som jobber med å bedre levekårene for mennesker med utviklingshemming. Forbundet organiserer 8.300 medlemmer og har mer enn 2000 tillitsvalgte.

Store besparelser med forsikringsmegler

Petter har ansvaret for mange av innkjøpsavtalene i organisasjonen. Derfor er det fint med en partner på administrative innkjøp som sørger for at han får de beste betingelsene. Han er fornøyd med å betale lavere kostnader på forsikring ved å benytte avtalen Visma har forhandlet frem på forsikringsmegling.

– Vi i NFU er svært fornøyd med at Visma anbefalte Norwegian Broker (NB) som forsikringsmegler. Vi har til nå spart en god del penger på både personalforsikring, skadeforsikring og pensjonsforsikring. Med betingelsene Visma har forhandlet frem sparte vi ca. 95 000 kr (etter adm.gebyr til NB), forteller Petter Johan Holth i NFU.

Ønsker du å vite hvor mye du kan spare på bedriftens forsikringer? Få en gratis og uforpliktende analyse.

Gode avtaler

På vegne av mange bedrifter og virksomheter forhandler Visma frem gode avtaler på ikke-strategiske produkter og tjenester. Dette nyter også NFU godt av og kan dermed drive effektivt og økonomisk – på vegne av sine 8.300 medlemmer. I tillegg til avtalen på forsikringsmegling benytter NFU også Visma sine avtaler på reise, kontorrekvisita, emballasje og print som også gir gode besparelser.

Les mer om alle innkjøpsavtalene i Visma Innkjøpssamarbeid her.

Innkjøp som gir besparelser

Mindre innkjøp for et selskap får gjerne ikke like stort fokus som de store innkjøpene knyttet til egen kjernevirksomhet. Ved å ta dette ubevisste valget går man gjerne glipp av mange mindre besparelser som kan utgjøre store kutt i kostnadene.

En konkurransedyktig avtale skal ikke bare sikre deg best mulig priser, men også avtalebetingelser på blant annet service, levering og retur. For å sikre at man oppnår optimale innkjøp med hensyn til kostnader, kvalitet og brukeropplevelse er man avhengig av en gjennomtenkt og god strategi.

Så hvordan kan du lykkes med innkjøp som skaper verdier?

Last ned gratis guide til gode innkjøp

Anette Wiraas Karlsen har markedsansvaret for Visma Innkjøpssamarbeid. Hun har en master i Internasjonal ledelse med spesialisering i markedsføring fra University of Roehampthon og en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI.
Connect with Anette: