Reisepolicy

En god reisepolicy kan være et viktig hjelpemiddel for å redusere bedriftens reisekostnader.
Få tilsendt gratis mal for reisepolicy

Reisepolicy. Bevisst tilnærming til jobbreiser.

Visma har i samarbeid med reiseleverandørene i Visma Innkjøpssamarbeid utarbeidet en mal for reisepolicy. Formålet er å hjelpe din bedrift med å samordne kjøp av reiser hos utvalgte leverandører slik at reisene kan gjøres på den hurtigste og rimeligste måten.
Reisepolicy

Hvorfor reisepolicy?

Reising i forbindelse med jobb er en nødvendighet i mange yrker og posisjoner. Dette medfører et ansvar for bedriften til å ha en bevisst tilnærming til hvordan de ansatte skal forholde seg når de booker reiser.

For de fleste bedrifter kan det være smart å få implementert en reisepolicy som alle ansatte skal følge. Denne trenger ikke være komplisert og det holder ofte med harde/myke retningslinjer på en side.

Har din bedrift en reisepolicy de ansatte følger, vet du at de ansatte bruker bedriftens avtaler på fly, hotell, leiebil og taxi. På denne måten sørger du for å redusere unødvendige merutgifter, unngå intern misnøye/forskjeller samt forenkle rutiner. 

Gratis reisepolicy

Få tilsendt reisepolicy. Helt gratis!

Kryss av for om du bruker reisebyrå:
JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til 40 rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Du får tilgang til noen av de beste betingelsene på markedet og vil raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader.

Få lavere reisekostnader med rabatt på:

Se også reisepolicy for bedrifter:

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.