Gå til hovedsiden

Samarbeidspartner som reflekterer kjerneverdiene

Når Thaugland AS velger samarbeidspartnere er det viktig at disse har gode kjerneverdier. Spesielt når det gjelder kvaliteten på produktene og servicen.

Når Thaugland AS velger samarbeidspartnere er det viktig at disse har gode kjerneverdier. Spesielt når det gjelder kvaliteten på produktene og servicen.

Thaugland AS har siden 2006 benyttet Visma som samarbeidspartner. Her har de tekniske mulighetene Visma har å tilby gitt selskapet mulighet til å vokse kontrollert og ekspansivt gjennom mange år. Alle systemene snakker sømløst sammen i nåtid, noe som gir full kontroll.

Enklere valg av leverandører

Videre har Thaugland AS utvidet sitt samarbeid til å bli med i Visma Innkjøpssamarbeid. – Det gjør våre valg av leverandører på mange områder lettere, hvor forhandling på pris allerede er gjennomført. Vi føler også at Visma har valgt sine samarbeidspartnere på en måte som reflekterer våre kjerneverdier. For bedriften har vi nytt god av avtalene gjennom innkjøp av renholdsartikler, kaffe og telefoni, forteller Christian Holtedahl Bakke, styreleder og økonomisjef i Thaugland AS.

Kvalitet i samarbeidspartnere 

I et marked hvor det er ekstremt mange tilbydere av byggevarer kvalitetssikrer Thaugland AS alle leverandører gjennom interne prosesser som skal underbygge deres strategi om kvalitet og service. De har også et sterkt miljøfokus og som et eksempel er alle deres avdelinger miljøfyrtårn. Miljøstrategien ligger alltid som et element i valg av samarbeidspartnere. 

– Visma innkjøpssamarbeid er et godt supplement til de vurderinger en må gjøre for valg av samarbeidspartnere og vi vil anbefale andre til å benytte seg av dette tilbudet. Foruten at vi som bedrift har benyttet oss av Visma Innkjøpssamarbeid har også våre ansatte fått en innlogging hvor de kan se alle sine fordeler, avslutter Bakke.

Les mer om Visma Innkjøpssamarbeid

Om Thaugland AS

Thaugland AS driver med salg av trelast og byggevarer til Proff i Oslo og omegn. Selskapet ble etablert i 1913 og har vært familiedrevet siden oppstart. I 2021 kommer vi til å omsette for ca. 415 millioner. Per i dag har vi 73 ansatte fordelt på 3 utsalg, Vækerø, Storo og Abildsø, i tillegg til en utkjørings/logistikkavdeling på Bjørndal. Vi satser også stort på nett, med Thaugland.no som nettbutikk. For 2021 estimerer vi en omsetning på ca. 18 millioner. 

Deres hovedfokus har vært proff kunder, men Thaugland er også åpne for privatpersoner. De omsetter ca. 90 % proff og 10 % privat. Thaugland skal ha markedets beste kunnskap, service og kvalitet. Disse punktene er viktig for selskapet og jobbes med daglig.

Mest populære