Hvorfor velge avtaler på arbeidstøy og HMS gjennom Visma?

Vi i Visma Innkjøpssamarbeid har fremforhandlet en rekke avtaler med anerkjente leverandører, slik at din bedrift skal spare stort på innkjøp til bedriften. Våre avtaler gir deg store besparelser og økt lønnsomhet samtidig som den enkle portalen og de ferdigforhandlede avtalene sparer deg tid som du kan bruke til å jobbe med bedriftens kjernevirksomhet.

Spar på arbeidstøy og HMS fra:

_DSC0230-1 (1).jpg

Privatrabatter på briller og mer

Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan du tilby dine ansatte privatrabatter fra Brilleland og fra en rekke andre kjente leverandører som Hotels.com, BliVakker, Zalando og Fjordkraft.

Gjør som Olav Thon Gruppen, Canon, Oda og flere tusen andre bedrifter som er medlem av Visma Fordel Ansatt. Gi de ansatte privatrabatter på det de trenger og bruker i hverdagen, og bli en mer attraktiv arbeidsgiver du også.

Sjekk ut fordelsprogrammet her

Spørsmål og svar arbeidstøy og HMS

Andre populære avtaleområder

Bemanning og rekruttering

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

Bemanning og rekruttering

Bil og transport

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

Bil og transport

IT og mobil

Les hvordan Visma Innkjøpssamarbeid kan spare deg penger på

IT og mobil

Prøv Visma Innkjøpssamarbeid gratis

Som medlem av Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til totalt over 40 innkjøpsavtaler på arbeidstøy og HMS og flere andre områder som bemanning, reise og kaffe. Vi har avtaler som kan redusere de fleste innkjøpskostnadene til bedriften din, og du har muligheten til å prøve dette helt gratis og uforpliktende ved å trykke på knappen under.

Prøv gratis

Visma

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 9000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.