Dette sier kundene våre

Vi har mange tusen kunder, innen ulike bransjer og i alle størrelser. Her kan du lese hvorfor noen bedrifter har valgt å bli med i vårt innkjøpssamarbeid.

AGENTURER

"Vår erfaring med Visma Advantage er helt enestående. Avtalene og prisene de får til hos ulike leverandører er tilnærmet uslåelige. Brukerportalen deres er lett å bruke og de yter suveren service hvis vi trenger hjelp med noe. Vi anbefaler alle bedrifter og organisasjoner som ønsker å kutte kostnadene på innkjøp til å bli medlem av Visma Innkjøpssamarbeid."

Lars Hellestræ – Daglig leder

AGENTURER


THAUGLAND

"Visma gjør våre valg av leverandører på mange områder lettere, hvor forhandling på pris allerede er gjennomført. Vi føler også at Visma har valgt sine samarbeidspartnere på en måte som reflekterer våre kjerneverdier. For bedriften har vi nytt god av avtalene gjennom innkjøp av renholdsartikler, kaffe og telefoni."

Christian Holtedahl Bakke - Styreleder og økonomisjef

Les mer → 

THAUGLAND


AL-KHIDMAT BEGRAVELSESBYRÅ

"Vi i Al-Khidmat har siden oppstart i 2002 byttet vår forsikringsleverandør tre ganger. Siste gangen i 2021 når vi fikk et meget godt tilbud som vi ikke kunne si nei til gjennom Visma og deres avtale med Söderberg & Partners. Her har vi spart tusener og fått bedre forsikringsvilkår."

Ghulam Abbas - Daglig leder

AL-KHIDMAT


NORÈN

"Visma kontaktet oss for å se om det var noen av løsningene/tjenester de hadde som passet til oss. Vi endte da opp med Atea Mobil. Avtalen Visma har med Atea Mobil sparte oss for 60 000 kroner over to år og valgte da å bytte. Vi fikk den hjelpen vi tenkte med overgang fra det gamle selskapet og over til Atea. Noe vi er fornøyd med."

Marita Evensen - Prosjektleder

NORÈN


NFU

"Vi i NFU er svært fornøyd med at Visma anbefalte Söderberg & Partners (S&P) som forsikringsmegler. Med betingelsene Visma har forhandlet frem sparte vi ca. 95 000 kr (etter administrasjonsgebyr til S&P)."

Petter Johan Holth - Økonomiansvarlig

Les mer → 


MICROCHIP

"Bra oppfølging og hyggelig kundekontakt hos Visma innkjøpssamarbeid. Vi har benyttet flere av avtalene og er generelt veldig fornøyd med hvordan de er innrettet og den besparelse de har gitt oss."

Jan Ole Flenstad - Finance manager

Micrchip.png


REN

"For oss var det en enkel beslutning å inngå et innkjøpssamarbeid med Visma. Vi reiser en del, og det er her vi har sett de største besparelsene til nå, på både flyreiser og hotellopphold."

Kjetil Løberg - Administrasjonsansvarlig

Ren2.png


AMP AUTO TUNING

"Vi i AMP Auto Tuning er veldig fornøyde med at vi besluttet å bli med i Visma Innkjøpssamarbeid via medlemsskapet vi har hos Automester. Via innkjøpssamarbeidet har vi fått tilgang til bedre og rimeligere forsikring med en flåteavtale på bil og utvidet yrkesskadeforsikring fra 1 %. Med denne avtalen hos Söderberg & Partners sparer vi 10 708 kroner i året og har en fast pris på alle bilene vi har forsikret."

Sten Morten Taugbøl - Daglig leder

micrchip.jpg


MADLA BIL

"Forsikringsavtalen vi har fått tilgang til via Visma Innkjøpssamarbeid og Automester sparer oss for 7000 kr i året, noe vi i Madla Bil er svært fornøyd med. Forsikringene dekker bil, ansvarsforsikring, person og yrkesskade. I tillegg har vi fått inkludert helseforsikring til alle ansatte. Vi vil anbefale andre bedrifter å velge Söderberg & Partners via Visma Innkjøpssamarbeid fordi det var enkelt å bytte, vi sparte penger på forsikringene og vi er trygge på at vi er riktig forsikret."

Helge Vatne - Daglig leder

Madla Bil.jpg


FOLLA BIL & BÅT

"Med Visma Innkjøpssamarbeid har vi fått ryddet opp i forsikringene våre, utvidet yrkesskadeforsikringene, fått fri kjørelengde, samt at vi ikke lenger har noen bonustap ved skader. Vi er veldig fornøyd med gjennomgangen, justeringene og besparelsene på forsikringene vi fikk fra Söderberg & Partners gjennom innkjøpssamarbeidet."

Lars Haagensen - Daglig leder

Folla bil og båt.jpg


Haug og Ruud VVS

“Vi i Haug og Ruud VVS er svært fornøyd med besparelsene vi får på innkjøp gjennom Visma Innkjøpssamarbeid. Så langt har vi spart over 40.000 kroner på forsikringer, og vi benytter også de gode rabattene fra Visma sine avtaler på kontorrekvisita og drivstoff. I tillegg er vi veldig fornøyd med vår nye biladministrasjon på 25 biler.”

Mina Myhre Halla - Økonomisjef

Haug og Ruud VVS.jpg


Polyflor Nordic

"Visma Innkjøpssamarbeid har spart oss i Polyflor Nordic for store summer på en rekke forskjellige innkjøp, deriblant på drivstoff, kontorinnredning, forsikringer og mer. Vi er spesielt fornøyd med oppfølgingen fra vår kontaktperson som er på tråden så snart vi aktiverer en avtale i portalen, slik at vi sammen alltid finner den løsningen som passer best for vår bedrift."


Rune Bjørnstad - Daglig leder

Haug og Ruud VVS.jpg


Biovac Environmental Technology

"Vi i Biovac Environmental Technology har så langt tatt i bruk 10 avtaler fra Visma Innkjøpssamarbeid for å spare på en rekke av innkjøpene og driftskostnadene våre. Ved å bruke avtalene i innkjøpssamarbeidet har vi spart på alt fra drivstoff til hotellopphold, og vi er spesielt glade for avtalen vi får på mobilabonnement fra Talkmore.

Ikke nok med at samarbeidet sparer oss penger, men med alle de forskjellige avtalene fremforhandlet i en samlet portal sparer vi mye tid på innkjøpene våre slik at vi kan bruke mer av arbeidstiden på å forbedre de andre viktige områdene i kjernevirksomheten."

Hilde Haukø-Hauger - CFO

Biovac.jpg


Boon Edam

Ved hjelp av Visma Innkjøpssamarbeid fikk vi i lavere kostnader på våre leasingbiler, kaffemaskiner og innen områder som IT, avfallshåndtering og trykk og profil. Avtalene ligger enkelt tilgjengelig i innkjøpsportalen, som gjør at vi ikke bare sparer penger på innkjøp, men også mye tid som vi nå kan bruke på bedriftens kjernevirksomhet.

Lasse Krogstad - Innkjøpsansvarlig

Boon Edam AS


Jensen Varme & Sanitær

Vi har vært veldig fornøyd med konseptet til Visma Innkjøpssamarbeid, som sparer oss for tid og penger på mange forskjellige innkjøp. Spesielt har vi spart mye innen avfall hos Ragn Sells og på strøm gjennom Fortum-avtalen.

Hilde Jensen - Styreleder

Jensen Varme og sanitær.jpg

Dra nytte av fordelene du også

Prøv gratis