Over 9.000 bedrifter sparer tid og penger med Visma Innkjøpssamarbeid

Heidenreich, Røiseland & Co, David Andersen, USBL, Kvik

Nordlaks, Alfsen og Gunderson, Maritime Robotics, Ungt Entreprenørskap, Trondheim Symfoniorkester og Opera

 

Innkjøpene og avtalene våre var uoversiktlige, så det var vanskelig å sette fremtidige mål.
Med innkjøpssamarbeidet har vi nå god oversikt over alle avtalene våre.

Willy Andersen

Administrasjonssjef i Permobil

Permobil

Dette sier kundene våre

Marius Jones  Chief Operating Officer i Pureservice

Vi er svært tilfredse med innkjøpssamarbeidet til Visma. Først og fremst oppnår vi betydelige besparelser hver gang vi reiser takket være de gode avtalene på fly, hotell, leiebil og taxi.

Vi er også fornøyd med besparelsen vi fikk på telefoni, som sikret oss 30 % besparelse. I tillegg slipper vi å bruke tid på fremtidige avtaleforhandlinger – alt er allerede på plass takket være Visma Innkjøpssamarbeid.

Marius Jones

Chief Operating Officer i Pureservice

Suksesshistorier

Kvik Ålesund

Sparer tid og penger

Ved å bli medlem av Visma Innkjøpssamarbeid har vi i Kvik Ålesund AS spart både penger og tid på våre innkjøp, da vi har fått bedre priser enn vi hadde klart å forhandle selv, samtidig som avtalene var klare og ferdigforhandlede for oss. Vi er spesielt fornøyd med avtalen på renhold, som ga oss store besparelser.

I tillegg ligger alle avtalene enkelt tilgjengelig i den oversiktlige portalen, som gjør det enkelt å holde kontroll på alle avtalene våre.

– Gro Andersen Hatlemark
Daglig leder i Kvik Ålesund AS

Kvik Ålesund

Agenturer.no

Uslåelige avtaler og priser

Vår erfaring med Visma Advantage er helt enestående. Avtalene og prisene de får til hos ulike leverandører er tilnærmet uslåelige. Brukerportalen deres er lett å bruke og de yter suveren service hvis vi trenger hjelp med noe.

Vi anbefaler alle bedrifter og organisasjoner som ønsker å kutte kostnadene på innkjøp til å bli medlem av Visma Innkjøpssamarbeid.

– Lars Hellestræ
Daglig leder i Agenturer

Agenturer

Alfsen og Gunderson

Fornøyd med rådgiverne

Vi i Alfsen og Gunderson har siden 2017 hatt god nytte av Visma innkjøpssamarbeid, både ved at vi effektiviserer innkjøpene og ikke minst ved at vi reduserer kostnadene. Vi har blant annet spart penger ved å bruke innkjøpsavtalene på dagligvarer, reise, blomster, verktøy og verneutstyr, og rekvisita og hygiene.

Samtidig har vi hatt god nytte av at profesjonelle Visma-rådgivere har møtt opp fysisk i våre lokaler og informert oss om nyheter og hvilke andre muligheter som finnes gjennom samarbeidet.

– Haakon L. Bryhn
Administrerende direktør i Alfsen og Gunderson

Alfsen og Gunderson

Nordlaks

Tilbud tilpasset bedriften

Visma Innkjøpssamarbeid har hjulpet oss med å få en ryddig oversikt over bedriftens innkjøpsavtaler. De har alltid opptrådt profesjonelt, og har tilpasset tilbudene etter behovene bedriften vår har.

– Rich Otley
Innkjøpsansvarlig i Nordlaks Produkter

Nordlaks

Maritime Robotics

Enkle og effektive besparelser

Vi i Maritime Robotics er godt fornøyd medlem av Visma Innkjøpssamarbeid. Vi benytter flere av avtalene deres i dag, og oppnår enkle og effektive besparelser innenfor ikke-strategiske innkjøpsområder som vi ikke ønsker å bruke tid på selv.

– Norbert Csongovai
Supply Chain Manager i Maritime Robotics

Maritime Robotics

Boon Edam

Frigjør tid til kjernevirksomhet

Ved hjelp av Visma Innkjøpssamarbeid fikk vi i lavere kostnader på våre leasingbiler, kaffemaskiner og innen områder som IT, avfallshåndtering og trykk og profil.

Avtalene ligger enkelt tilgjengelig i innkjøpsportalen, som gjør at vi ikke bare sparer penger på innkjøp, men også mye tid som vi nå kan bruke på bedriftens kjernevirksomhet.

– Mia Karlsen
Innkjøpsansvarlig i Boon Edam

Boon Edam

 

Polyflor Nordic

Sparer store summer

Visma Innkjøpssamarbeid har spart oss i Polyflor Nordic for store summer på en rekke forskjellige innkjøp, deriblant på drivstoff, kontorinnredning, forsikringer og mer.

Vi er spesielt fornøyd med oppfølgingen fra vår kontaktperson som er på tråden så snart vi aktiverer en avtale i portalen, slik at vi sammen alltid finner den løsningen som passer best for vår bedrift.

– Rune Bjørnstad
Daglig leder i Polyflor Nordic

Polyflor Nordic

Celsa Steel Service

Får mer i kundebonus enn årsavgiften koster

Vi har vært fornøyd medlem i mange år, og sparer store beløp på reise, kontorrekvisita, print, IT-utstyr, kaffe og kontormøbler ved hjelp av avtalene til Visma Innkjøpssamarbeid.

I tillegg til besparelsene opparbeider vi oss kundebonus på de fleste av de nevnte områdene. Bonusutbetalingen i 2023 var i seg selv større enn årsavgiften vår, så dette er en løsning vi er spesielt godt fornøyd med.

– Tommy Tufta
Økonomisjef i Celsa Steel Service

Celsa Steel Service logo.png

ABK-Qviller

Fikk markedsledende avtaler

Fra rådgiveren vår i Visma Innkjøpssamarbeid fikk vi i ABK-Qviller tett oppfølging og gode analyser som enkelt viste hvilke områder vi kunne spare på. På grunn av dette har vi spart penger innen områder som reise, rekvisita, avfallshåndtering, og trykk og profil.

De markedsledende innkjøpsavtalene ligger enkelt og ferdigforhandlet tilgjengelig i innkjøpsportalen, og tar kort tid å komme i gang med. Det betyr at vi får tid til å fokusere på det som faktisk er viktig for vår bedrift, og slipper å bruke tid på å undersøke leverandører, gjøre markedsanalyser og forhandle avtaler for å spare på innkjøp.

– Johan Boshag
Innkjøpssjef i ABK-Qviller

ABK-Qviller

Nøtterø Bakeri

Kutter kostnader

Visma innkjøpssamarbeid har hjulpet oss med å kutte kostnader ved innkjøp gjennom regelmessig oppfølging, analyser og bistand på flere områder.

Vi har spart penger og tid ved områder som strøm, forsikringer, telefoni og kassasystemer til bakeriene våre. Vi har også dratt nytte av reiseavtalene samt andre administrative innkjøp gjennom Visma. Rådgiveren vår er alltid tilgjengelig og er rask i responsen ved eventuelle spørsmål

Christopher Næss
Daglig leder i Nøtterø Bakeri

Nøtterø Bakeri

Aas-Jakobsen

Får gode betingelser

Vi i Aas-Jakobsen er tilfreds med besparelsene og oppfølgingen vi får som medlemmer av Visma Innkjøpssamarbeid.

Gjennom innkjøpssamarbeidet får vi gode betingelser på avtaleområder vi selv ikke ønsker å bruke mye forhandlingstid. Besparelsene er samtidig enkle å komme i gang med. Vi er også fornøyd med oppfølgingen vi har fått og vi får alltid hjelp dersom vi skulle lure på noe.

– Birgitte Horve
Administrasjonssjef i Aas-Jakobsen

Aas-Jakobsen

Nordbohus

Sparte på forsikringene

Vår erfaring med innkjøpssamarbeidet har vært super siden oppstart. Forsikringsavtalen vi har fått tilgang på gjennom Visma Innkjøpssamarbeid har spar oss gode penger og gitt bedre dekning på flere områder.

Vi ser frem til videre samarbeid, og anbefaler alle bedrifter å prøve innkjøpssamarbeidet.

– Bjørn Winge
Daglig leder i Nordbohus

Nordbohus

Madla Bil

Fikk helseforsikring til de ansatte inkludert

Forsikringsavtalen vi har fått tilgang til via Visma Innkjøpssamarbeid sparer oss for 7000 kroner i året, noe vi i Madla Bil er svært fornøyd med. Forsikringene dekker bil, ansvarsforsikring, person- og yrkesskade. I tillegg har vi fått inkludert helseforsikring til alle ansatte.

Vi vil anbefale andre bedrifter å velge forsikring via Visma Innkjøpssamarbeid fordi det var enkelt å bytte, vi sparte penger på forsikringene, og vi er trykke på at vi er riktig forsikret.

– Helge Vatne
Daglig leder i Madla Bil

Madla Bil

Biovac

Fikk mer tid til kjernevirksomheten

Vi i Biovac Environmental Technology har så langt tatt i bruk 10 avtaler fra Visma Innkjøpssamarbeid for å spare på en rekke av innkjøpene og driftskostnadene våre. Ved å bruke avtalene i innkjøpssamarbeidet har vi spart på alt fra drivstoff til hotellopphold, og vi er spesielt glade for avtalen vi får på mobilabonnement fra Talkmore.

Ikke nok med at samarbeidet sparer oss penger, men med alle de forskjellige avtalene fremforhandlet i en samlet portal sparer vi mye tid på innkjøpene våre slik at vi kan bruke mer av arbeidstiden på å forbedre de andre viktige områdene i kjernevirksomheten.

– Hilde Haukø-Hauger
Økonomidirektør i Biovac

Biovac.jpg

Visma Innkjøpssamarbeid + Haug og Ruud VVS

Har spart over 40.000 kroner

Vi i Haug og Ruud VVS er svært fornøyd med besparelsene vi får på innkjøp gjennom Visma Innkjøpssamarbeid.

Så langt har vi spart over 40.000 kroner på forsikringer, og vi benytter også de gode rabattene fra Visma sine avtaler på kontorrekvisita og drivstoff. I tillegg er vi veldig fornøyd med vår nye biladministrasjon på 25 biler.

– Mina Myhre Halla
Økonomisjef i Haug og Ruud VVS

Haug og Ruud VVS

Jensen Varme & Sanitær

Fornøyd med hele konseptet

Vi har vært veldig fornøyd med konseptet til Visma Innkjøpssamarbeid, som sparer oss for tid og penger på mange forskjellige innkjøp.

Spesielt har vi spart mye på avfallshåndtering og på strøm.

– Hilde Jensen
Styreleder i Jensen Varme & Sanitær

Jensen Varme & Sanitær

AMP Auto Tuning

Sparer over 10.000kr i året

Vi i AMP Auto Tuning er veldig fornøyd med at vi besluttet å bli med i Visma Innkjøpssamarbeid. Via innkjøpssamarbeidet har vi fått tilgang til bedre og rimeligere forsikring med en flåteavtale på bil og utvidet yrkesskadeforsikring fra 1 %.

Med denne forsikringsavtalen sparer vi 10.708 kroner i året og har en fast pris på alle bilene vi har forsikret.

– Sten Morten Taugbøl
Daglig leder i AMP Auto Tuning

AMP Auto Tuning

Isopartner

Sparer mye penger

Gjennom Vismas innkjøpssamarbeid får vi tilgang til et bredt spekter av ulike tilbydere med gode avtaler, som gjør at vi sparer mye penger med lav egeninnsats.

– Espen Kløvstad
Chief Financial Officer i Isopartner

Isopartner

Dignio

Besparelser som er enkle å realisere

Vi i Dignio er fornøyd med besparelsene vi oppnår gjennom Visma sitt innkjøpssamarbeid. Vi oppnår i dag besparelser gjennom deres avtaler på frakttjenester, dagligvarer, flybiletter, leiebil, strøm og telefoni. Besparelsene er enkle å realisere, og dette er også innkjøpsområder hvor vi ikke ønsker å bruke mer tid enn nødvendig på egenhånd.

– Joakim Dahlen
Finance Manager i Dignio

download (7).png

Bli en del av suksessen!

Gjør som over 9000 andre bedrifter, spar tid og penger med Visma Innkjøpssamarbeid. 

Prøv gratis i dag