Gå til hovedsiden

Slik sikrer du jobbreisen mot sykdom og avlyste møter

Det kan være mange grunner til at en jobbreise ikke lar seg gjennomføre. Alt fra sykdom til at møtet blir flyttet i siste øyeblikk kan gjøre at jobbreisen du allerede har bestilt ikke blir noe av, og du sitter igjen med en dyr reiseregning uten å ha forlatt kontoret. Dette kan du likevel enkelt unngå ved å bestille fleksible jobbreiser.

Jobbreise

Det enkleste trikset som kan hjelpe både hodet og lommeboken når du bestiller jobbreise er å velge fleksible flybilletter, og avbestillingsforsikring eller hotell som lar deg avbestille eller endre oppholdet tett opptil innsjekk. Det er spesielt lurt å bestille hotellrom du ikke må betale på forhånd.

Se hva du kan spare på jobbreiser her

Fleksible billetter, avbestillingsforsikring og lignende kan koste litt ekstra på bestillingstidspunktet, men ved at det sikrer jobbreisen og tusenvis av kroner fra å gå i vasken er det definitivt verdt investeringen.

Er du på jobbreise og det siste møtet blir avlyst på kort varsel, kan du måtte sitte og vente på et fly i flere unødvendige timer om du kjøpte en billig låst billett. Har du kjøpt en fleksibel billett kan du derimot enkelt endre til et fly med tidligere avgang, så du kommer deg hjem mye tidligere enn planlagt om endringer skulle skje. 

En fleksibel jobbreise kan altså spare deg både tid og penger.

Spesielt nyttig utenlands

Ved jobbreiser utenlands er det spesielt verdifullt å bestille fleksible flybilletter og hotellovernattinger, da det er enda flere ting som kan gå galt. Ikke minst slipper du å gå med frykten om at du ut av ingenting kan få beskjed om at du har sløst tusenvis av kroner i bakhodet, da du enkelt kan avbestille eller endre reisen gratis.

I Norge har vi nå åpnet samfunnet for fullt igjen, men dette er ikke tilfellet i de fleste andre land, hvor du fremdeles står i fare for å bli sittende koronafast. Om så jobbreisen bare er til Sverige eller Danmark kan de over natta ha helt andre karantene- og innreiseregler enn her hjemme, som også kan gjøre det umulig å gjennomføre jobbreisen. 

Få rabatt på fleksible jobbreiser

Vi i Visma Innkjøpssamarbeid har ferdigforhandlet markedets beste avtaler med en rekke leverandører, slik at du får store rabatter på alt du trenger til din bedrift.

Det betyr at du via vårt innkjøpssamarbeid får rabatter på reisealternativer med fleksible løsninger. Blant annet får du rabatt på hotellovernattinger med inkludert avbestilling inntil klokken 16 på innsjekkingsdagen fra Thon Hotels, og rabatt på Flex-billetter fra Norwegian, som blant annet inkluderer fri datoendring og avbestilling av billettene, 2x innsjekket bagasje og Fast Track.

Se rabattene her

Er du ikke en del av Visma Innkjøpssamarbeid?

Lær hvordan vi kan spare deg for tid og penger her

Mest populære