Gå til hovedsiden

Slik sikrer du jobbreisen mot sykdom og avlyste møter

Det kan være mange grunner til at en jobbreise ikke lar seg gjennomføre. Alt fra at møtet blir flyttet i siste øyeblikk til sykdom hos en av deltakerne kan gjøre at en jobbreise du allerede har bestilt ikke blir noe av, og du sitter igjen med en dyr reiseregning uten å ha forlatt kontoret. Dette kan du enkelt unngå ved å bestille en fleksibel jobbreise.

Sikre jobbreisen
Sikre jobbreisen

Det enkleste trikset som kan hjelpe både hodet og lommeboken når du bestiller jobbreise er å velge fleksible flybilletter, og hotell som lar deg avbestille eller endre oppholdet tett opptil innsjekk.

Se hva du kan spare på jobbreiser her

Fleksible billetter kan koste litt ekstra på bestillingstidspunktet, men ved at det sikrer jobbreisen og tusenvis av kroner fra å gå i vasken er det definitivt verdt investeringen.

Visste du at? Å bestille en fleksibel flybillett tidlig kan faktisk være billigere enn å bestille lavprisbillett i uken før avreise? Blir møtet flyttet eller avlyst, er det bare å avbestille eller endre billetten til jobbreisen kostnadsfritt. 

Er du på jobbreise og det siste møtet blir avlyst på kort varsel eller ferdig tidligere enn forventet, kan du måtte sitte og vente på flyplassen i flere unødvendige timer om du kjøpte en lavprisbillett. Har du kjøpt en fleksibel billett kan du derimot enkelt endre til et fly med tidligere avgang, så du kommer deg hjem fra jobbreisen mye tidligere enn planlagt om endringer skulle skje.

Spesielt nyttig ved jobbreiser utenlands

Ved jobbreiser utenlands er det spesielt verdifullt å bestille fleksible flybilletter og hotellovernattinger, da det er enda flere ting som kan gå galt. Ikke minst slipper du å gå med frykten for at du ut av ingenting kan få beskjed om at du har sløst tusenvis av kroner i bakhodet, da du enkelt kan avbestille eller endre jobbreisen gratis.

En fleksibel jobbreise kan altså spare deg både tid og penger, samtidig som den gir deg større trygghet og sikkerhet i en travel reisehverdag både innenlands og utenlands.

Få rabatt på fleksible jobbreiser

Vi i Visma Innkjøpssamarbeid har ferdigforhandlet markedets beste avtaler med en rekke leverandører, slik at du får store rabatter på alt du trenger til din bedrift, inkludert jobbreiser.

Det betyr at du via vårt innkjøpssamarbeid får rabatter på jobbreiser med fleksible løsninger. Blant annet får du rabatt på hotellovernattinger med inkludert avbestilling inntil klokken 16 på innsjekkingsdagen fra Thon Hotels og Strawberry, og rabatt på Flex-billetter fra Norwegian, som blant annet inkluderer fri datoendring og avbestilling, 2x innsjekket bagasje, og Fast Track.

Se rabattene her

Er du ikke en del av Visma Innkjøpssamarbeid?

Lær hvordan vi kan spare deg for tid og penger her

Mest populære