Rett over gaten fra Maaemo i Barcode i Oslo finner vi bedriften Røiseland & Co, som er spesialister på salg av nye boligprosjekter. 

På prosjektlisten har de blant annet Fornebu Panorama, Mysenfabrikken på Løren og KLP og MAD-bygget i Barcode. For at prosjektene skal bli vellykket må Røiseland & Co ha dyktige meglere med ekspertise og lang erfaring innen salg av nye prosjekter, markedsføring, rådgivning og mye mer. 

Et av de mest sentrale arbeidsverktøyene for meglerne i Røiseland & Co er mobiltelefonen, da det som megler er essensielt å alltid være tilgjengelig for å kunne bistå kundene med sine prosjekter. Det å velge riktig mobilabonnement er derfor veldig viktig. For Røiseland & Co har det vært vanskelig å finne et stabilt og solid mobilabonnement som meglerne trenger, til så lav pris som mulig. 

Her kommer Visma Innkjøpssamarbeid til unnsetning for Røiseland & Co.

Har spart 141.000kr

Ved å bytte alle mobilabonnementene over til den fremforhandlede avtalen til Visma Innkjøpssamarbeid, har Røiseland & Co endt opp med å spare 141.000kr på sine mobilabonnement.

Alt som skulle til for å oppnå besparelsen var en enkel analyse fra Visma Innkjøpssamarbeids innkjøpsrådgvier, som så enkelt kunne sette Røiseland & Co i gang med avtalen som ga like god og stabil dekning og samme størrelse på datapakkene, men til en mye hyggeligere pris.

– Vi er veldig fornøyd med byttet vårt av mobilabonnement gjennom Visma Innkjøpssamarbeid. Totalt har vi spart 141.000kr på bare telefoni, og i tillegg benytter vi en rekke andre av innkjøpssamarbeidets besparende rammeavtaler, sier Kjetil Auensen, som er økonomisjef i Røiseland & Co.

Ønsker du også å redusere din bedrifts telefonikostnader og samtidig få mer tid til å drive med organisasjonens kjernevirksomhet? Prøv Visma Innkjøpssamarbeid gratis og uforpliktende og se hvor mye du kan spare med våre fremforhandlede avtaler.

Prøv gratis